Toplu taşımada yer veriyor musunuz?

Bir gün çok kalabalıktı otobüs yaşlı bir kadın bindi ama saçları beyaz bostonu olan bir kadın hayal etmeyin. Arkasından da 2 çocuklu bir çift bindi otobüse. Ben 2 çocuk ile otobüs de sıkışık gitmenin ne kadar zor olduğunu bildiğim için... Çocuğu olan kadına yer verdim. :)

Toplu taşımada biri yer isteyince yer veriyor musunuz? Centilmenlik dereceniz ne kadar beyler? :)
valla gel sen otur demem isteyenede vermem yaşlı olmadığı sürece ben niye vereyim ? okadar okuldan geliyosun gidiyosun hiç uğraşmam kimse seni dur yeğen ben seni arabamla atıyım veyahuta yol paranı veriyim demiyor :)
Yer vermeme gerek yok zaten zorla alıyorlar.
hocam nasıl alıyorlar ben vermem sıkıyosa alsınlar yaşlıya veririm ama o insanlık 25-50 yaşındaki adam isterse sıkıntı terslerim toplumda bunu yapabileceğini sanmıyorum . 25-30 yaşındaki adam gelcek yer istiycek yo öyle bir dünya

Toplu taşımada yer veriyorum ama ben yaşlanınca kim bana yer verecek? Türkiye burası:dikkatli:

Kimse kimseye yer vereceğini düşünmüyorum:dikkatli:

O zaman kadar araba almaya bak:)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En iyisi minibüs:)Yer verme derdi de yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı