Ama bir bozukluk var herhalde senin kartın nedir?
MSI benim ki, şimdi benim kartım bozuk mu anlamadım, Hangi oyunlarda oluyor ? Windows Sürümünüz nedir ?
Ama bir bozukluk var herhalde senin kartın nedir?
Windows 10 Windows tan kaynaklı değil sende ne sıklıkla oluyorMSI benim ki, şimdi benim kartım bozuk mu anlamadım, Hangi oyunlarda oluyor ? Windows Sürümünüz nedir ?
Ekranın kararıp gelmesi normal bir durum değil.MSI benim ki, şimdi benim kartım bozuk mu anlamadım, Hangi oyunlarda oluyor ? Windows Sürümünüz nedir ?
Çok nadir durumlarda, sende hangi oyunlarda oluyor, bende sadece CS:GO, Windows Sürümünü söyler misin, merak ettim.Windows 10 Windows tan kaynaklı değil sende ne sıklıkla oluyor
1903 bende GTA 5 pubg de oluyor csde olmadı hiçÇok nadir durumlarda, sende hangi oyunlarda oluyor, bende sadece CS:GO, Windows Sürümünü söyler misin, merak ettim.
1903 bende GTA 5 PUBG'de oluyor CS'de olmadı hiç
Neden kesin değil kronik sorunlu kart sonuçta? Ayriyetten değişim isteyemezmiyim kur farkı falan oldu arada 1500 tlydi kart 3000 TL şuan?Belli dereceden sonra throttling oluyor ve daha fazla ısınmamak için kart, frekans düşürüyor. İki seçenek var, ya iade isteyeceksiniz, ya da fanları biraz hızlı çalıştıracaksınız.
Bu arada sizi haklı bulması kesin değil.
Fanları yükseltince evde helikopter kalkıyor.Tam kronik değil. Fanları hızlandırıp soğutma gibi bir seçeneğiniz var. Sonuçta kartın sorunu frekans yükseltmeme değil. Isınmadan kaynaklı frekans düşürme. Fanlar sayesinde ısınma bir nebze engellenebilir. Bu yüzden kesin değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.