Yok mu saniyorsun? Bu site gelistiricileri buradan kovdu ve ustune camur atiyor. Türk'un Türk'ten baska dusmana da ihtiyaci kalmadi. Adamlara bilet attim umurlarinda olmadi. Simdi onerilerde Techolay'daki gibi yeni tarayici tespit sistemi gelsin diye yazip duruyorsunuz. Techolay bu ekibe eklenti yaptirdi.
Adamlar tamamen yerli degil sonucta Debian ustunden yapiliyor diyorlar.
Merak ediyorsan adini vereyim. PiluX. Ertelemelerinden de gina geldi ama gozumle gelistirdiklerini gormesem yalan ve sacmalik derdim. Discord yayinlari acip duruyorlar ve gelistirme asamalari gosteriyorlar ama bir sure web siteleri alaninda calismalar yapmak icin ara verdiler.
Zaten 2021 yilinda cikan kaba taslak surumu de silmemisler ama repolari calismiyor ve ilk public betayi 2026-2027 gibi cikis yapmayi planliyorlar zaten.
Benim asil anlamadigim şey var. Türk'ler niye kendne saldiriyor abi? Yabancilar degil Türk'ler bu projelere gelistiricilere saldiriyor. Mesela bu site neden kovduklari gelistiricilerin eski konularini silip PiluX projesini rahat birakmiyorlar? Neden moderator sorumlusu sahis 5 sene sonra kahkaha emojisi atiyor pilux OS konusuna?
Bir sorgulayin. Bir halt yapamazlar dediniz XenForo'ya bomba gibi eklentiler yazmayi planliyorlar.
Türk projelere Türk'ler saldirdikca siz bu soruyu daha cok soracaksiniz. PiluX icin "Türk yapimi" diyorlar. Ama %100 Türk dersen yanlış bilgi diye seni uyariyorlar ve araclari ilk gevur diliyle gelistirdiklerini soyluyorlar.
Adamlar arkalarindan konusulmasin bir şey yapamiyorlar denmesin diye 2021 yilindan kalma yaptiklari repolari bile kapanmis PiluXu yayinladilar.
Siz Türk'ler de Türk projeleri desteklemek yerine surekli atip tutun. Forumlar bile diger forumlara saldiriyor.
Daha bu basligi cok acarsiniz kanka.