Türkiye neden bu kadar problemli bir ülke?

@eopFnc Türkiyede genel anlamda işini doğru düzgün yapan kargo şirketi yok. Buna PTT dahil. Fakat bazı noktalardaki çalışanları işlerini olması gerektiği gibi yapıyor. Ama bu durum 81 ilin 2-3 ilinde, hatta o illerde de birkaç ilçede mevcut. Şanslısın anlayacağın.
 
Her ülke problemli değil midir? Olmak zorundadır. Bunun azı çoğu yok ülkelerin belli başlı problemleri vardır. Problemi az ülkelerde insanların da problemsiz ve mükemmel olmaları istenir bu da intiharın en çok olduğu iskandinav ülkelerini gösterir bize.
 
Soru basit neden Türkiye'de çok fazla gereksiz problem var? Örnek olarak sık ve uzun süreli elektrik kesintileri, kargo şirketlerinin kargoyu eve getirmemesi, insanlarda ki kabalık, mutsuzluk, suratına baktığın zaman 'ne bakıyon lan' diye terslenen tipler, Çoğu hizmetin özellikle internet hizmetlerinde örneğin Türknet gibi müşteri hizmetlerinin rezalet olması, hastaneye gittiğin zaman doktorun suratına bile bakmaması, 1 tane işlem yapabilmek için şu müdürlük, şu belediye diye bin tane kurum dolaşmak vb. saysak milyonlarca problem vardır. Neden insanlar için işleri zorlaştırıyorlar anlamıyorum. Çok gereksiz problemler var. Bunların sebepleri ve çözümleri hakkında konuşalım. Sizinde yakındığınız problem varsa yazın.

Ülkemizde yaşayanların çoğunun oturma ve dışkılama organları kalkmış.
 
Kargo şirketleri eve getirmiyor derken ? :D Şuana kadar bütün verdiğim siparişler eve geldi evde değilsem şubeden gittim aldım. Doktorlarda hiç bir sıkıntı yaşamadım tabi bu ülkede sıkıntılar olduğu gerçeğini değiştirmez ama.
Valla sözlüklerde bundan dolayı şikayetçi insan dolu. 100 sayfa entry var. Kendi başıma da geldi. Evde beklediğim halde 'Evinizde bulunmadığınızdan dolayı...' diye mesaj aldığımı biliyorum.
 
Her şeyin başı devletin izlediği politikadır. Günümüz de devleti ne yazıkki halktan değil şirketlerden yanadır. Bu politika devletin bekası için değil bazı kimselerin bekası içindir. Bir ülkeyi bitirmek için ilk o halkın beynini ve devletin hukukunu bitirmem kafidir.

Misal bir internet sağlayıcısından şikayetçisiniz ve şikayet ediyorsunuz sizin şikayetinizle kimse ilgilenmiyor ve siz dava açınca ekstra bir çaba ve zaman harcıyorsunuz. Bir davanın sonuçlanması en az 3 ay sürüyor. Ee siz kazandınız ne oldu? Sadece paranızı aldınız fakat firmaya ceza kesildi mi? Hayır. Bakın o firmaya yaptırım uygulayın ondan sonra bir daha mağdur edecek mi müşterisini?

Ha birde şikayetçi olan bir şeylerin düzelmesini istiyenlere '' Sevmiyorsan defol '' diye cevap veren insancıklar var. Benim artık hiç bir umudum kalmadı...
 

Geri
Yukarı