Türkiye ve geleceği

İşi gücü sanatçılara akademisyenlere laf atmak olan bir başkan ile pek de iyi görünmüyor.
BOR! (Anlayan anladı) :).
Büyük Ortadoğu Romçikiçikibomu 🤪
...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Muz Cumhuriyeti!
Ülkeyi yıllarca böyle kekleyen ''politikapçıklar'' varken işimiz zor.
...

Son düzenleme:
Ben geçtiğimiz iki yılda bu konudaki ümidimi kestim. Seçimlerin iptaliyle de 300 liralık iddia kazandım babamla. Önümüzdeki seçim sonuçlarıyla da 100 lira daha kazanacağım gibi gözüküyor. Keşke kaybetsem diyorum, ama elimde değil, mantıklı düşünmeden duramıyorum. Oy çalsınlar çalmasınlar, bir anne kendi çocuğunu din denilen, o yaştaki çocuğun daha kesinlikle tanışmaması gereken, bir kavramla boğup manipüle edebilecek seviyeye geldiyse bu ülkenin vatandaşlarında ne kafa kalmıştır, ne vicdan ne de gelecek. Ne kadar iyi insan ülkenin başına geçmeye çalışırsa çalışsın artık bu ülkenin değişmesinin mümkün olduğunu sanmıyorum.

Context olması için Idiocracy filmini izleyerek 500 yılda nüfüsun evrimiyle insan IQ'sunun nasıl 30'un altına düştüğünü görebilirsiniz. Önermiyorum, filmi izledikçe salaklaşıyorsunuz.

İnsanları değiştirmeye çalışmayın.
Kusura bakmayın fakat bir insan, inadına körü körüne bir şeyi savunuyorsa ben onu değiştiririm. Öyle yalanlar ve iftiralar atacaksınız bir şey olmayacak ama biz değiştirmeye kalkınca mı sorun oluyor ?

Genç nesil biraz akıllı olur, sağda solda gördüğü her şeye inanmaz derdim ama sizi görünce bu durum değişti...

+ Her şeyden önce eğitim şart.
+ Demokratik ve hukuki temelleri sağlam yönetim.
+ Kendi kendine yetebilen üretim/tüketim dengesi.
+ Endüstri 4.0
+ Uluslararası ilişkiler.
+ Teknoloji yatırımları.
+

Gibi uzayıp giden bir liste var. Bu maddeler olmadığı sürece pek iyi görmüyorum. 3. Dünya ülkesi olmaktan çıkamayız.
Aradığım yorum. Eğitim şart kesinlikle katılıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı