Ülkemizde sapıklar neden bu kadar fazla?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de çoğu erkek 15 yaşından sonra bozuyor. Ya cinsellik ya sigara ya küfür. Bu yüzden bütün arkadaşlarımdan ayrıldım. Şu anda arkadaşım yok (okuldaki 1-2 kişi dışında) ve daha huzurlu hissediyorum.

Çevrendeki insanlar ne kadar düzgün ise yaşam kaliten artıyor ve daha huzurlu oluyorsun. (En azından ben böyle düşünüyorum)

Sokaklarda kimliksiz yığınlar varken ve ülke bir sirke dönmüşken bu konuda hiç yorum yapamam. Kendi sapıklarımız için konuşurken, çözüm ararken üzerine sapık da ithal ettik. Şu ortam direkt kaos. Ortada bir düzen olsa hukuk ve yasaları konuşurduk. İçişleri bakanı şunu diyorsa gerisini sen düşün.

Ay aynen ya... Yemin ediyorum sesim oldunuz şu an.

Oyuna giriyorum sapıklar var, otobüse biniyorum, sokağa çıkıyorum yine sapıklar var. Canıma tak etti. Sokakta öyle yürüyorsun dönüp sana bakıyorlar, laf atıyorlar vs. siz de bu durumları yaşadınız mı? Ülkemizde bu konularda yeterli bilinç var mı?

Erkekleri tanimiyor olusunuz her toplumda soz konusu burada duyar kasar ama gercekte öyle degil çünkü hormonlar.

Geçen gün okuldan geliyorum kahvedeki yaşlı amca kafasını çevirip tayt giyen kadının poposuna bakıyor bende bakmamak için uğraşıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı