Sadece erkek mi hocam?Ülkemizde ki çoğu aile erkek yetiştirmesini bilmiyor.
Sadece erkek değil, kız yetiştirmesini de öyle...Ülkemizde ki çoğu aile erkek yetiştirmesini bilmiyor.
Sadece erkek değil, kız yetiştirmesini de öyle...
Haklısınız. Kız da doğru yetiştirilmiyor. Ama erkek yetiştiremeyince, tehlikeli olabiliyor. Katil, sapık, dolandırıcı ve torbacı gibi şeylere yönelmesi çok kötü oluyor. Ha, hepsi öyle olacak diye bir şey yok ama genelde sonuç bu olur.Sadece erkek mi hocam?
Eğitim.Oyuna giriyorum sapıklar var, otobüse biniyorum, sokağa çıkıyorum yine sapıklar var. Canıma tak etti. Sokakta öyle yürüyorsun dönüp sana bakıyorlar, laf atıyorlar vs. siz de bu durumları yaşadınız mı? Ülkemizde bu konularda yeterli bilinç var mı?
Konuyu mükemmel özetlemişsiniz hocam sağolunDinlerin kadını ikinci plana ittiği ülkelerde kadın ve erkek ayrıştırılıyor. Bu da Maslow'un ihtiyaçlar piramidinde daha en temel ihtiyaçlardan biri olan cinselliği engelliyor. Bu yüzden ortaya böyle bir durum çıkıyor.
Türkiye yine Atatürk sayesinde biraz seküler bir ülke. Ama din batağına batmış Afganistan, Pakistan ve Bangladeş gibi ülkelerde durum daha vahim. Kadını hayattan ne kadar koparırsanız bu tür olaylar bu kadar artacaktır.
Hiç kem küm etmeye gerek yok. Bir ülke ne kadar dindar ise sapıklık o denli yüksek oluyor. Gelen mülteciler bunun en güzel örneğidir.
Mia Valentin, Maria Ladenburger, Mireille B ve Ayşegül Aydın. Hepsi bu radikal ülkelerden ülkemize ve Batı ülkelerine akın edenlerce katledildi.
Yaşadığınız yere göre değişir, ben doğu illerimizde çok fazla böyle olayların olmayacağını ancak turistik yerlerimizde daha fazla olacağını düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.