Ülkemizde sapıklar neden bu kadar fazla?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dinlerin kadını ikinci plana ittiği ülkelerde kadın ve erkek ayrıştırılıyor. Bu da Maslow'un ihtiyaçlar piramidinde daha en temel ihtiyaçlardan biri olan cinselliği engelliyor. Bu yüzden ortaya böyle bir durum çıkıyor.

Türkiye yine Atatürk sayesinde biraz seküler bir ülke. Ama din batağına batmış Afganistan, Pakistan ve Bangladeş gibi ülkelerde durum daha vahim. Kadını hayattan ne kadar koparırsanız bu tür olaylar bu kadar artacaktır.

Hiç kem küm etmeye gerek yok. Bir ülke ne kadar dindar ise sapıklık o denli yüksek oluyor. Gelen mülteciler bunun en güzel örneğidir.

Mia Valentin, Maria Ladenburger, Mireille B ve Ayşegül Aydın. Hepsi bu radikal ülkelerden ülkemize ve Batı ülkelerine akın edenlerce katledildi.

Eğitim ailenin verdiği terbiye. Öğretim ise okulda öğrenilen bilgi. Eğitimi olmayan çocuktan öğretim beklenmez.

Oyuna giriyorum sapıklar var, otobüse biniyorum, sokağa çıkıyorum yine sapıklar var. Canıma tak etti. Sokakta öyle yürüyorsun dönüp sana bakıyorlar, laf atıyorlar vs. siz de bu durumları yaşadınız mı? Ülkemizde bu konularda yeterli bilinç var mı?
Eğitim.
Her okulda var mı bilmiyorum ama bizim okulda kız erkek oturtmuyorlar.
Neymiş dikkat dağıtıyormuş. Saçmalığa bakın! İnsanalara küçükken bu olaylara alıştırman lazım ki büyüdüğü zaman saçma saçma olaylara karışmasın.

Dinlerin kadını ikinci plana ittiği ülkelerde kadın ve erkek ayrıştırılıyor. Bu da Maslow'un ihtiyaçlar piramidinde daha en temel ihtiyaçlardan biri olan cinselliği engelliyor. Bu yüzden ortaya böyle bir durum çıkıyor.

Türkiye yine Atatürk sayesinde biraz seküler bir ülke. Ama din batağına batmış Afganistan, Pakistan ve Bangladeş gibi ülkelerde durum daha vahim. Kadını hayattan ne kadar koparırsanız bu tür olaylar bu kadar artacaktır.

Hiç kem küm etmeye gerek yok. Bir ülke ne kadar dindar ise sapıklık o denli yüksek oluyor. Gelen mülteciler bunun en güzel örneğidir.

Mia Valentin, Maria Ladenburger, Mireille B ve Ayşegül Aydın. Hepsi bu radikal ülkelerden ülkemize ve Batı ülkelerine akın edenlerce katledildi.
Konuyu mükemmel özetlemişsiniz hocam sağolun :)

Daha yeni ikindine giderken 3 tane 10-13 yaşlarındaki kızlar bana gülüyordu biz türküz falan diyorlardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı