- Makaleler
- 4
Bir 10 yıl önce olsa git derdim ama şimdi gidilmez.
Bu yorumu onaylayan moderatörde ne bileyim. Sen kim oluyorsunda bu uslupla konuşabiliyorsun?Boşver takılma onlara sen otur derslerine çalış kendini geliştir daha faydalı olur. Teröristten farkı yok çoğunun. Arkadaşımın üniversitesinde de kantinci, kantin masalarını, sandalyelerini dışarıya taşımalarına izin vermedi diye kantini yıkıp dökmüşler. her şeyi kırmışlar, kantinciyi de dövmüşler... Bu ülkeye hiçbir faydaları yok.
Adamların terörist olduğunu kendi cümlenle kanıtlıyorsunBu yorumu onaylayan moderatörde ne bileyim. Sen kim oluyorsunda bu uslupla konuşabiliyorsun?
"Realde kafanızı öne eğip geçmeyi iyi biliyorsunuz. Gözünüzün yanıyla baktığınız insanlara burda Terörist diyebilmek sanal alemin gücü olsa gerek."
Zoruna gitti herhalde?Bu yorumu onaylayan moderatörde ne bileyim. Sen kim oluyorsunda bu uslupla konuşabiliyorsun?
Realde kafanızı öne eğip geçmeyi iyi biliyorsunuz. Gözünüzün yanıyla baktığınız insanlara burda Terörist diyebilmek sanal alemin gücü olsa gerek.
Az biraz cesaretin varsa bu cümleni karşımda söylemeni tavsiye ederim. 15 16 Yaşındaki çocuklara ülkücülüğü eleştirip hakaret edecek seviyeye gelmişler sabahtan akşama kadar Enes Batur izleyene kadar bu gibi önemli konuları araştırsan bu şekilde cahil cahil konuşmazsın.Pkk'lıların farklı bir açıdan portresini oluşturmak. Bir adama on kişi dalan keko teröristler alayı.
Zoruma gitti çünkü korkaksın. Asla söylediklerinide kabul etmiyorum. Her şeyi şiddetle çözmek ne demek her insanın kötüsü olabilir ülkücülerin hepsine bu şekilde konuşmak cahil cesaretidir. Sen de benim gözümde delikanlı değilsin. Forumlarda bu şekilde konuşup realde kapının önünde saklambaç oynayan birisin. Asıl senin zoruna gitmiş olmalı dayak falan demiş olabilir misin ?Zoruna gitti herhalde?Benim gözümde böyle çeteleşmiş oluşumlar, kabadayılar, ortalığı yakıp yıkanlar, her şeyi şiddetle çözmeye çalışanlar teröristtir. Başkası ne düşünür bilemem. Üstüne alındıysan da sözüm sana olsun.
Yaşım 22, Enes Batur izlemiyorum ve Türkiyenin politik geçmişini emin ol senden iyi biliyorumdur. Hepiniz kendisi bir şey olamadığı için bir oluşuma katılmak zorunda olan insanlarsınızAz biraz cesaretin varsa bu cümleni karşımda söylemeni tavsiye ederim. 15 16 Yaşındaki çocuklara ülkücülüğü eleştirip hakaret edecek seviyeye gelmişler sabahtan akşama kadar Enes Batur izleyene kadar bu gibi önemli konuları araştırsan bu şekilde cahil cahil konuşmazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.