Üniversitede para biriktirmek

annihilator

Hectopat
Makaleler
2
Ön lisans teknik bilimler öğrencisi ve bir oyun aşığı olarak çok sağlam bir laptop için para biriktirmek istiyorum.

KYK bursu çıkmadığı için de kredi almak zorunda kaldım.

Bu parayı fuzuli harcama yapmadan temel ihtiyaçlarımı (karın doyurma, barınma) karşılamak için kullanıyorum.

Şu anlık çalışma imkanım yok. Yazın staj yapacağım ama para verip vermeyeceklerini bilmiyorum fakat yine de elimin altında sağlam bir laptop olması işime gelir.

En fazla 10000 TL biriktirmem lazım.
Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışma imkanın yoksa geriye tek bir seçenek kalıyor, kumar. Yani iddiaa ve diğer loto oyunları dışında çalışmadan para kazanılıyorsa ben bilmiyorum :D

Bu arada 10.000 TL değerindeki bir laptop yerine 5-6.000 TL civarında bir masaüstü toplanabilir, daha fazla performans bile verebilir. Tabii seyehat durumunda problem olur, orası ayrı.

Çalışma imkanın yoksa geriye tek bir seçenek kalıyor, kumar. Yani iddiaa ve diğer loto oyunları dışında çalışmadan para kazanılıyorsa ben bilmiyorum :D

Bu arada 10.000 TL değerindeki bir laptop yerine 5-6.000 TL civarında bir masaüstü toplanabilir, daha fazla performans bile verebilir. Tabii seyehat durumunda problem olur, orası ayrı.
Çok yataklı bir pansiyonda kalıyorum fakat yine de kimseye güvenemiyorum masaüstü toplayıp oraya kurmaya. Çalarlar korkusu da var abi.
Buradakiler bazen kanserojen olabiliyor. Odada iki tane masaüstü için masa var fakat dediğim kanserojenler güya çok çalıştıkları için masayı sürekli işgal ediyorlar.

Kumara ve kendi irademe de hiç güvenmiyorum ya bağımlı olursam diye. Oynatan kazanıyor sonuçta. 😃🙃

Desene mezun olduktan sonra bir de borç var. Sen en iyisi çalışta krediyi öde boşver PC'yi falan. Çalışma imkanım yok falan da deme gülerler başka yerde, git Part-Time garsonluk yap vs. yine kazanırsın 3-5 bir şeyler.
Ödeyemezsem mahpusa çevirir yatarız, borç sıkıntı olmaz herhalde .😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı