Uzaylılar gerçek mi?

Merhaba hocalarım. Haber dinliyorken uzaylılarla ilgili bir haber yayınlamışlar. UFO'nun görüntülerini yayınlamışlar ve PENTAGON onaylamış. Sizce uzaylılar gerçek mi? Bu konu hakkında düşünceleriniz nedir?

Açıkçası benim fikrim yalan olduğu. Ya ben merak ediyorum neden yabancı cisim diye vurmuyorlar? İzinsiz uçuş nedeniyle patlatın gitsin. Bunların gerçek olduğunu sanmıyorum. Senaristlere para çıkıyor işte. Para veriyorlar vurmayın bizi aksiyon yaratalım diye deseler anca öyle vurmazlar ki bence öyle. Daha insanlar birbirini bizim sınırımıza girdi diye vuruyorken böyle şeylerde videoya çekmelerinin gerçekliğinden şüphe ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben inanıyorum. Allah koca evreni sadece bizlere bırakmamıştır diye düşünüyorum.
 
Olma ihtimali, olmama ihtimaline denk.
Hocam aslında oranlamaya göre şu an %0 olduğuna göre devamında da %0 olarak devam eder. Ondan denklem kurmayalım bence. :p
Eğer varsalar şu sorularımı yanıtlasınlar;

Silahları var mı?
Bilgisayar fiyatları ne?
Ekonomi ne durumda?
Araçların fiyatları ne?

Ucuzsa bende uzaylı olabilirim.
Göç almazlar hocam.
 
Şu anlık öğrenemeyeceğiz. Fermi paradoksunu araştırmanızı öneririm. Paradoksun olayı şu. Dışarıda evet, bir uygarlık veya topluluk olabilir. Çokça yüksek bir ihtimal aslına bakıldığında ancak bunu kanıtlayabilecek bir temas veya işaret yok. Buradaki çelişkiyi ifade ediyor. Evrenin çapı 93 milyar ışık yılı. Yani bu evrenin etrafını, 93 milyar yılda dolaşıyor. Saniyede ise dünyayı 7 kez turlayabilecek bir hızdan bahsediyoruz. Bu 93 milyar ışık yılının içinde herhangi bir noktada olabilir. 93 milyar ışık yılı ise çok üstün teknolojiler ile bile ulaşılması imkansız gibi gözüküyor. Işık hızını aşabilirsek eğer, sonik patlamalara kıyasla çok daha büyük bir enerji ortaya çıkacaktır. Ses hızının da 20 santigrat derecede 343 metre/sn hız aldığını düşünürsek, çok ama çok büyük bir enerji. Bırakın etrafınızdakileri, belki milyonlarca kilometre uzaktan bile hissedilebilir. Fermi paradoksunun çok ama çok uzun yıllara kadar geçerliliğini koruyacağını düşünüyorum.
Olma ihtimali, olmama ihtimaline denk.

Fermi-Hart paradoksu.
 
Önceki sorum hakkında bilgisi olan biri var mı? Sizce Dünya dışı tanımlanamamış varlıkların tanımlanamayan ulaşım araçlarının şeklini kim düşündü? Neden UFO deyince aklımıza oval, ışıklı bir şey geliyor?
Filmlerden dolayı. Ayrıca bir gün general gibi bir şey olursam ve görürse pilotlar vurun dicem.
 
Hocam aslında oranlamaya göre şu an %0 olduğuna göre devamında da %0 olarak devam eder. Ondan denklem kurmayalım bence. :p

Göç almazlar hocam.

Uzaylı denince insanın kafasına mükemmel gelişmiş canlılar ışın silahlari vs geliyor aslında bir primat bile uzaylı sayılır.
Yani bir yerlerde bu canlıların olma ihtimali var.
 
Fermi paradoksunun çok ama çok uzun yıllara kadar geçerliliğini koruyacağını düşünüyorum.
Yönetilenler için evet.
Bir söz vardı, "Rönesans" dönemi için kullanılmıştı. "Yöneticiler gerçekleri bilir, yönetilenler yalanları yer." diye.
Hala da geçerli. Büyük devletler bulsalar bile açıklamazlar, yaşanacak karmaşa tüm düzeni bozar.
 
Uzaylı denince insanın kafasına mükemmel gelişmiş canlılar ışın silahlari vs geliyor aslında bir primat bile uzaylı sayılır.
Yani bir yerlerde bu canlıların olma ihtimali var.
Primatı bırakın mikroskobik canlı bile uzaylı sayılır. Lakin mikroskobik canlı bulunursa gelişmiş canlılar olduğuna da hemfikir oluruz. Çünkü evrende artık yanlız olmadığımızı biliyoruz.
 
Primatı bırakın mikroskobik canlı bile uzaylı sayılır. Lakin mikroskobik canlı bulunursa gelişmiş canlılar olduğuna da hemfikir oluruz. Çünkü evrende artık yalnız olmadığımızı biliyoruz.

Biz de uzaylıyız ki? Evrendeki her mutlak varlık uzaylıdır.
 

Geri
Yukarı