Uzaylılar gerçek mi?

@Ozan Mehmet Haliç Eğer uzay konularına meraklıysanız, Stephen Hawking - Büyük Sorulara Kısa Yanıtlar kitabını tavsiye ederim.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam ama daha çok video ve yabancı basın haberlerine bakmayı tercih ediyorum kitap okuma alışkanlığım maalesef hiç yok..
 
Gri gibi kesinleşmiş kötü bir ırk'a denk gelirsek neler olacağını düşünmek bile güç. İyi bir ırk'a da denk gelebiliriz kötü bir ırk'a da. Amerika'ların şu zamana kadar yaptığı anlaşmaların hep gri uzaylılar ile yapıldığı söyleniyor.
Daha yaşadığı gezegene ve gezegende yaşamı paylaştığı canlılara saygısı olmayan bir ırk insanlık. Dolayısıyla uzaylılar iyi niyetli, uysal uygarlıklar olsa bile insanlığı görünce niyet bozarlar. Üstüne bir de zeka, teknoloji olarak insanlıktan üstünlerse geçmiş olsun, insanlık sonuçta 120nm'lik Koronavirüs'le baş edemiyor daha.
 
Bence gerçektir koskocamaaaaan evren sadece bizim için mi yaratıldı. Hadi ateistlerin açısındanda bakalım koskocamaaaaan evrende evrimleşebilmeyi sadece biz mi başardık :D
 
Bir çok kişi gördüğünü iddia ediyor, internette vs. de görüntüler var fakat bulanık trend içerik. Bu uzaylı haberi yapıp milleti kandırma olayı belkide 100 yıldır devam eden bir şey. Şahsen ben görmedim duymadım o yüzden şu anlık yok. Varsalar da bizim varlığımızdan haberleri yoktur. Uzaylı diye tanıtılan şey insanların hayal ürünüdür uzaylıların insan formunda olduğu ne malum veya düşünebilen varlıklar olduğu? bu yüzden varla yok demek bir şey farketmiyor.
Son olarak bir şey diyim belki çok üst düzey varlık oldukları için bizi önemsemiyorlardır bile, nedeni dünnyamızdaki kaynakların çok az güç üretmesi de olabilir. Onların Boyutları falan galaksiler arası boyutta da olabilir hiç bir şey tam net değil.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı