VA vs IPS panel

Hocam benim kafam cok karışıyor dediğim gibi CS2 ve PUBG ağırlıklı oyunlar oynuyorum IPS icin 256F en iyisi benim bütçemde, sizin attıklarınızla aradaki fark 1000-1500 bandında ama attıgınız modeller VA ve Hz olarak cok daha yüksek. İnan karar veremiyorum artık

Bütçe 5000 civarında ise 256F, R25F-30A çıkabilirsen onu al. Bütçe hangisine yetiyorsa onu al.

CS2, PUBG oynuyorsanız 27 değil 24 bakmalısınız. Atılan 256,275F en uygunudur.

Ayrıca, 27de odaklanmanız zor olacak. 24 de gayet yeterlidir.
Her zaman kendi adımıza konuşalım. Ben 43 monitörde daha iyi aim alabiliyorum mesela.

Her zaman kendi adımıza konuşalım. Ben 43 monitörde daha iyi aim alabiliyorum mesela.
43" monitörde aim alıyorsan yani o nasıl bir göz derim 43" TV oluyor direk monitör değil.

Hangi e spor oyuncusu 24.5in üstündeki boyutta monitörlerle oynuyor?

43" monitörde aim alıyorsan yani o nasıl bir göz derim 43" TV oluyor direk monitör değil.

Hangi e spor oyuncusu 24.5in üstündeki boyutta monitörlerle oynuyor?
O konuda ben de kendime şaştım. 27 monitörde adamlar karınca gibi. CS2'de Deagle show yapıyorum 43 ile. Bi de 60hz :)

O konuda ben de kendime şaştım. 27 monitörde adamlar karınca gibi. CS2'de Deagle show yapıyorum 43 ile. Bir de 60Hz :)

Oh dünyanın en kötü tepki süresi falan yani. Rekabetçide kafanı sürekli sağ sol yaparak çene yaparsın yorum yapmak için boş yorum yapmamak gerekiyor.

Boş yorum boş muhabbet yapmaya gerek yok TV ile daha iyi aim alıyorum diyor şaka gibi.

O konuda ben de kendime şaştım. 27 monitörde adamlar karınca gibi. CS2'de Deagle show yapıyorum 43 ile. Bir de 60Hz :)

60Hz de berbat. 240Hz ve üstü yağ gibi. 360Hz kullanıyorum. 60Hz masaüstünde bile kasıyor. Ciddi söylüyorum bu arada. Bazen renk ayarlarıyla oynarken 60Hz'ye düşebiliyor. Masaüstünde fark edip yükseltiyorum. Rekabetçi oyunlara girmeme bile gerek yok.

Oh dünyanın en kötü tepki süresi falan yani. Rekabetçide kafanı sürekli sağ sol yaparak çene yaparsın yorum yapmak için boş yorum yapmamak gerekiyor.

Boş yorum boş muhabbet yapmaya gerek yok TV ile daha iyi aim alıyorum diyor şaka gibi.
43 144hz alıp öyle devam edeceğim. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum ve nerd derecesinde fps oynamadığım için gayet yeterli. 27 monitor oyuncak gibi kalıyor.

43 144hz alıp öyle devam ediceğim. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum ve nerd derecesinde fps oynamadığım için gayet yeterli. 27 monitor oyuncak gibi kalıyor.
KS fps oynuyorum diyor sen hikaye diyorsun düşünerek yazmayı denedin mi hiç ?

60Hz de berbat. 240Hz ve üstü yağ gibi. 360Hz kullanıyorum. 60Hz masaüstünde bile kasıyor. Ciddi söylüyorum bu arada. Bazen renk ayarlarıyla oynarken 60Hz'ye düşebiliyor. Masaüstünde fark edip yükseltiyorum. Rekabetçi oyunlara girmeme bile gerek yok.
Evet berbat maalesef ama büyük monitörde benim aim daha iyi. 3-4 senedir 180hz kullanıyorum ve ilk başta çok kötü geldi ama daha sonra aim alma yeteneğimin daha iyi olduğunu farkettim. Üzerine single player oyunlar ve filmler çok daha keyif verici.

@mcanpo9751, bütçen 256f'e yetiyorsa 256f. R25-F30'a yetiyorsa R25-F30 al geç. Evnia olan da güzeldir asla üzmez direk bütçen ona elverişli ise onu al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı