Vahşet videoları ve izleyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu tür siteler şok sitesi olarak geçer. Gerçekçi ve sansür karşıtı toplumlardan oluşur ve genelde "gore" diye adlandırılır. Bu tür sitelere giriş yaptığınızda ırkçı, sadist, psikopat, nazi ve hitler sevici, İslam-yahudi düşmanı vb. şahıslara denk gelme ihtimaliniz yüksektir ayrıca bu tarz sitelerin forumlarında veya video, fotoğraf yorumlarında bu saydığım özellikleri görmenizde çok olasıdır. Tavsiyem şudur ki dozunu aşmadan dünyada neler olup bittiğini öğrenebilirsiniz ve size hayatı sorgulatabilir gerçek dünyanın ne olduğunu insanın insana neler yaptığını rahatlıkla anlayabilirsiniz şunu dememe gerek yok herhalde kaldıramayacağınız şeyler olabilir siz siz olun kendinizi bilin ona göre araştırmanızı yapın herkese iyi forumlar dilerim.
 
Bu tarz videoları düzenli olarak izleyen insanların vicdanı körelebilir. Herkesin vardır böyle arada saçma sapan videolar atan arkadaşları. Zamanında bana atılmıştı gore denilen bir video.. izledikten sonra küfrü basıp gün boyu kendime gelememiştim.

Bu mevzuyu hobi haline getirip zevkle veya duygusuzca izleyen insanları normal görmüyorum. Kim bilir böyle böyle bir gün cinayet işlemeye meyilli insan tipine dönüşürler.
 
Dedikleri gibi hayatın önemini anlamak için iyi olabilir ama çok sık izlenmesi tehlikeli bence. Bu videolardan bir şey hissetmeyenler ise kalpsiz değiller gözünün önünde yaşanınca çok etkiliyor bu olay.
 
Instagram'da böyle sayfaları takip ediyorum. Ölüm videoları paylaşılıyor. İzliyorum ya da istemiyorum midem bulanmıyor. Bazılarını tekrar tekrar izliyorum. İnşallah dediğinizi yanlış anlamadım linç yemek istemem.
Hocam o sayfalardan birini atabilirmisiniz bana?
 
İzleme amacına göre değişir, fakat genelde bu tür şeyler insandaki meraktan duygusundan dolayı izleniliyor. Amaca göre değişir dememin sebebi bunları izlemekten zevk alan şiddetten hoşlananlar için söylüyorum. Mesela yaşanan şu malum olay annesini öldüren çocuk videosunu binlerce kişi sansürsüz veya daha net şekilde izlemek için aratmış.Dediğim gibi burda merak duygusu ön plana çıkıyor.
 
Ben izliyorum, merak ettiğim içinmi rahatlattığı içinmi bilmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı