Valorant'ı nasıl bulanıklaştırırız?

deniz0039

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, benim bir sorum olacak. Ben Valorant'i bulaniklastirmak istiyorum goruntu net olunca nedense oynayamiyorum. Bulanik olunca hissiyati daha guzel oluyor bunu nasıl yapabilirim? NVIDIA Denetim Masası'ndan oyun ici ayarlardan hangi ayarlari yapmam gerek? Aşağıya istedigim tarz grafiklerin ssini attim boyle olmasini istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim her seyi denedim olmadi bir de size sormak istedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-25-00-55-43-414_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2025-05-25-00-55-43-414_com.google.android.youtube.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2025-05-25-00-56-09-912_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2025-05-25-00-56-09-912_com.google.android.youtube.jpg
    156,8 KB · Görüntüleme: 64
Arkadaşlar herkese merhaba, benim bir sorum olacak. Ben Valorant'i bulaniklastirmak istiyorum goruntu net olunca nedense oynayamiyorum. Bulanik olunca hissiyati daha guzel oluyor bunu nasıl yapabilirim? NVIDIA Denetim Masası'ndan oyun ici ayarlardan hangi ayarlari yapmam gerek? Aşağıya istedigim tarz grafiklerin ssini attim boyle olmasini istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim her seyi denedim olmadi bir de size sormak istedim.

Windows + r tuşlarına aynı anda basın. Normal App data yazın locale girin. Valorant'ı bulun savedden sonra Config'e gelin hesabınızın dosyasını bulup Config dosyasına girin.

1748124242115.png

En alttaki ayarları istediğiniz gibi düşürüp bulanıklaştırabilirsiniz. Çok düşük yapmayın çok kötü oluyor.

Windows + r tuşlarına aynı anda basın. Normal App data yazın locale girin. Valorant'ı bulun savedden sonra Config'e gelin hesabınızın dosyasını bulup Config dosyasına girin.

Eki Görüntüle 2498339

En alttaki ayarları istediğiniz gibi düşürüp bulanıklaştırabilirsiniz. Çok düşük yapmayın çok kötü oluyor.
bu ayar calisiyor mu ki dsha once denemistim ama bi fark olmadi diye hstirliyorum

Düşük çözünürlüğe ayarlayıp oyundan keskinlik yumuşatma açıp NVIDIA Denetim Masası'ndan da görüntü ölçeklendirmede keskinliği 0'a ayarlayabilirsin.
ztn 1280×960 oynuyorum yarin bi denicem tesekkur ederim

Çözünürlüğü sahip olduğun monitörden daha düşük bir çözünürlüğe ayarla.
suan ztn dusuk cozunurlukte

oyunu sil cs2 yükle

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı