Valorant'ı nasıl oynuyorum?

Hocam oynayışını çok güzel. Ama linç linçlemeyecekseniz bir sorum var? Şarkının adı ne acaba?
Neden linçleyeyim hocam. Toksik birine mi benziyorum :D Değilim, merak etmeyim. Write This Down Instrumental + Slowed. Linkte bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden linçleyeyim hocam. Toksik birine mi benziyorum :D değilim, merak etmeyim. Write this down ınstrumental + slowed. Linkte bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hayır hocam ondan değil. Bazen değişik kullanıcılar hemen linçliyorlar. O yüzden bu duruma geldim. Sizi kırdıysam kusura bakmayın 😃

Son maçlarımın gözükmesi için önce giriş yapmalıydım sanırım diye düşünerek giriş yaptım. Dare Devil#MrAny's Unrated Multiplayer Overview - Valorant Tracker linkte bırakayım.
Dare Devil#MrAny
Sizi kırdıysam kusura bakmayın
Önemli değil, ne demek.
Bronz oynayışı işte. 0.15teki gibi oynarsan kaybedersin. Onun dışında mouse hareketlerin güzel(refleks) ezberlemişsin nasıl hareket ettireceğini. Böyle devam edersen çok iyi yerlere gelirsin.
Teşekkürler, farklı tavsiyeleriniz var mı? Şu sıralar sık oynadığım bir oyun ve işin açığı bronzdan çıksam mutlu olurum :D

Bu videodan anlamamıza imkan yok. Normal maç videosu olsa daha iyi olurdu.
Ha, ortalama oynadığım bir maçın videosunu atmıştım. Farklı bir konuya. Yine kendim açtım, izin verin atayım. Olabildiğince yapıcı ve saygı çerçevesi içinde olduğu müddetçe eleştirinin her türlüsüne açığım. Yani eleştiri kaliteli olursa en iyi ve en kötü maçlarımı da bu eleştirileri yapan kişilere atabilirim. Yukarıda birinin bahsettiği gibi kendimi avutmak, pohpohlatmak veya benzeri bir sebepten bu konuyu oluşturmuyorum. Gerçekten tavsiye istediğim, plat veya üzerine çıkanların tavsiyelerini istediğim için oluşturuyorum. Bunu özellikle belirtmek istedim.

Aiminin hızına bayıldım ama kendini taktiksel olarak geliştirmen lazım.
Teşekkürler. Bu taktiksel geliştirmeler için tavsiyeniz var mı? Ne gibi taktikler deneyebilirim veya aklınızda anlatabileceğiniz varsa anlatmanızı rica edebilir miyim?

Ha, ortalama oynadığım bir maçın videosunu atmıştım. Farklı bir konuya. Yine kendim açtım, izin verin atayım. Olabildiğince yapıcı ve saygı çerçevesi içinde olduğu müddetçe eleştirinin her türlüsüne açığım. Yani eleştiri kaliteli olursa en iyi ve en kötü maçlarımı da bu eleştirileri yapan kişilere atabilirim. Yukarıda birinin bahsettiği gibi kendimi avutmak, pohpohlatmak veya benzeri bir sebepten bu konuyu oluşturmuyorum. Gerçekten tavsiye istediğim, plat veya üzerine çıkanların tavsiyelerini istediğim için oluşturuyorum. Bunu özellikle belirtmek istedim.

Teşekkürler. Bu taktiksel geliştirmeler için tavsiyeniz var mı? Ne gibi taktikler deneyebilirim veya aklınızda anlatabileceğiniz varsa anlatmanızı rica edebilir miyim?

Hocam küfür var ban yiyebilirsiniz dikkat edin 🙂

Hocam küfür var ban yiyebilirsiniz dikkat edin 🙂
Küfür eden ben değilim. Moderatörlerin bunu sorun etmeyeceklerini düşünüyorum. Ederlerse de canları sağolsun. Bir kaç saat yada gün yazamadım diye bir yerim eksilmez ya. Bir dahaki sefere daha dikkatli olurum. Teşekkürler yine de uyarınız için. ^^

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı