Valorant'ın kitlesi ne olacak?

2014 yılında geliştirilmeye başlanan 5V5 FPS oyunu Valorant 2019 yılında çıkan Battle Royale oyunu olan Apex'ten esinlenmiştir.

Hayır oyun bilgin olsa Overwatch falan dersin de yok belli ki. Ama haberin olsun bu kafayla gidersen özgün oyun bulamazsın.

Bütün Battle Royale oyunlarına PUBG çakması demek = bütün FPS oyunlarına CS çakması demek = bütün karakter yeteneği tabanlı oyunlara Quake çakması demek = oyun bilgisinin sıfır olması.

Arada hiçbir fark yok.

Hocam ondan bahsetmiyorum farkindayim Valorant'in 2014 trn bu yana gelistirildigini ama o dediginiz gibi Overwatch olur bir oyun daha vardi 2013 cikisiydi Valorant o oyunun aynisiydi sadece grafikleri daha iyiydi Apex'e benzeme nedeni karakterleri aşırı benziyor ve ilk once Apex'in karakterleri tasarlandi.
 
Kitlesi çöp bir oyun, oyuna laf etmiyorum. Her yerde reklamı yapıldı, o kadar çok şişirildi ki 10 yaşında reklamdan görüp indiren tonla çocuk vardır, kafaları çalışıyor mu onu bilmiyoruz troll atmaları normal. YouTube'da reklam alsam 10/6'sı en az Valorant olduğu için.

Ben de 12 yaşındayım ama 1 kere troll olmadım bana göre yaşla bir alakası yok.
 
Oyunu 7-8 Yıl sonra oynayan kalmayacak, Sırf CS Oynadığım İçin ''Enayi'' İlan Edildiğim bir kitlesi var.
 

Geri
Yukarı