Oyun oynamak istiyor abisi onlar mooyun istiyor. Hav hav hav.
Hata çocukta. Köpekte diyorsanız köpek nasıl hata yapsın?
Sokak, köpeklerin yaşam alanı değildir hocam. Bir köpeğin barınakta kalması sokakta kalmasından çok daha iyidir. Sokakta aç aç gezinen köpek en azından barınakta karnı tok, rahat bir yerde uyuyor. Gelişmiş ülkerde sokaklarda çok fazla köpek göremezsiniz. Her köpek saldırmaz demişsiniz başta ama hangi köpeğin saldırıp saldırmayacağını anlayabilececek telepati yeteneğine ulaşamadık henüz. Köpeğin saldırmak için de koşmasına gerek yok.Öncelikle düzgün konuş. Kim suçlu?
Anladım hocam fakat hepsini nasıl toplayacaklar?Kısırlaştırma + barınak şarttır. Barınaktansa sahiplendirmeyi tercih ederim ama milyon tane köpeği sahiplenecek bir toplum değiliz.
Mevcut şartlarda toplayamazlar işte. Yönetimin toplamaya IQ kapasitesi yetmez. Ben sadece yapılması gerekeni söylemek istedim.Anladım hocam fakat hepsini nasıl toplayacaklar?
Tüm köpekleri bulamazlar ve bunun IQ ile ilgisi yok.Yönetimin toplamaya IQ kapasitesi yetmez.
Tüm köpekleri toplatmaları zaten imkansız. Bunun Türkiye ile ilgisi yok. Sokakta geçerken gördüğümüz köpeklerin toplamının yarısını bile toplayamaz bunlar, bunun sebebi IQ'ları işte.Tüm köpekleri bulamazlar ve bunun IQ ile ilgisi yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.