Allah'ın helakları kanıtlıdır. Hz. Nuh'un tufanı bir gerçek. Lut Kavminin helakı da öyle, Hz. Musa zamanında olan şeylerde. Bu hadiselerin gerçekleştiği biliniyor yani.Hım demek allahın sana öğüt veriyor? Peki senin o allahın madem çok güçlü gökleri ve yerleri daha nice şeyleri de yarattığını geçmişteki kavimleri de helak ettiğini iddia ediyor. Bugün aynı suçlar hatta daha fazlası işleniyor hani nerde senin allahın, haaa pardon öğüt veriyordu demi?
Biraz daha zorlarsan gerçekten küfür edeceğim. Sende bana edebilirsin. Konumuz bu değil özür dilerim. Müslüman olmadığını nereden biliyorsun? Bu adamlar, insan yakarken "Allah-u Ekber" diye bağırıyor. Eğer olayları başlatan din düşmanları ise neden dinciler bunlara uyuyor? Neden karşı çıkmıyorlar?
Anlatmak istediğim şeyi anladınız mı?Allah'ın helakları kanıtlıdır. Hz. Nuh'un tufanı bir gerçek. Lut Kavminin helakı da öyle, Hz. Musa zamanında olan şeylerde. Bu hadiselerin gerçekleştiği biliniyor yani.
O yüzden Allah her yerde diyebilirim ben.
Adres telefon verirsem beni tehdit mi edeceksin? Evime mi geleceksin? Hayırdır?Hocam kendine küfür ettirecek başka birini bul. Sürekli bunu söyleyip duruyorsun. Senin mezhebin belliki geniş. Sana küfür ederken Allah'u Ekber dersem dindar olur muyum? Bunlar senin uydurman inanmak istediğin şeyler. Bu arada bana küfür edecek yeterlilikteysen DC ver oradanda adres telefon var öyle konuşalım. Burada iki üç lov IQ'nün beğeni gazına gelip şımarıyorsun klavyeden tehdit vari konuşmak bana göre değil yoksa şurada sana aklına hayaline gelmeyecek iki çift laf söylerim üzülürsün.
Anladım ve cevabını ona göre yazdım. Bir şey cezasız kalmaz dinime göre.Anlatmak istediğim şeyi anladınız mı?
Adres telefon verirsem beni tehdit mi edeceksin? Evime mi geleceksin? Hayırdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.