Vatan Bilgisayar ile icra sürecim

Biraz araştırdım ama 14 gün koşulsuz şartsız şekilde iade hakkımız bulunuyor. Diye biliyorum.
Sizin görüşünüz nedir?

O hak mesafeli satışlarda geçerli ürünü görmediğiniz için internet, telefon vb. Şekilde alım yaptığınızda geçerli. Mağazadan görerek aldığınız ürünlerde yok.

Hocam bende aynı durumdayım Vatan Bilgisayar'ın magazasından aldıgım laptopu begenmedim ve satın aldıktan 1 gün sonra iade için götürdüm yok Wi-Fi'ya baglamışsınız yok kutu açılmış dediler ve iade almadılar.
Bende tüketici hakem heyetine başvurdum arada 25 gün geçti hala savunma istendi olarak gözüküyor.
Sizce ne zaman sonuçlanır ve karar kimin lehine çıkar.
Eki Görüntüle 2018853

Kutu açılmadan nasıl deneyimleyeceksin ve Wi-Fi baglamayla ne alakası var almamak için türlü bahane üretmişler dava açmaya çalış.

Kutu açılmadan nasıl deneyimleyeceksin ve Wi-Fi baglamayla ne alakası var almamak için türlü bahane üretmişler dava açmaya çalış.

Arkadaş ürünü mağazadan almış webten değil dava açsa da bir sonuç çıkmaz.

Ebrardan notebook alacaktım Online sipariş verip. İnternete bağlanırsanız iade alamayız dediler. Bende iptal ettim. Vatan da nasıl süreç işliyor bilemiyorum.

Sanki MacBook alıyorsun orada da aynı işliyor merak etmeyin daha yaratıcı bahane bulamadıkları için böyle söylüyorlar amaç kullanıcıyı vazgeçirmek iade etmesin diye. Microsoft bile güler buna. Ocak 2024'te kanunda kalkacakmış sanırım her gün geriye doğru gidiyoruz.

Son 5 gün kaldı cevaplanmasını biraz araştırdım Resmi Gazete'deki kanuni inceledim tüketicinin 14 gün içinde iade hakkı var diye bir kanun hala var
Son 5 gün kaldı gelişmeleri tekrar bildirecegim.

Wi-Fi'ye baglayınca garanti süresi başlıyor diye öyle bir bahane üretmişler.

Ne yazık ki öyle merak ettim neden iade etmek istiyorsunuz mağazada incelemediniz mi?

Ürünü aldım ama performansından memnun kalmadım zaten magazada performansını nasıl test edebilirim ki saçmlaıktan başka bir şey degil zaten satın aldıktan 2 gün sonra tekrar magazaya başvurdum " Wi-Fi'ya baglamamış olsaydınız iade alırdık" dediler ama araştırdım 14 gün içinde iade almak zorundalar.

Son 5 gün kaldı cevaplanmasını biraz araştırdım Resmi Gazete'deki kanuni inceledim tüketicinin 14 gün içinde iade hakkı var diye bir kanun hala var.

Wi-Fi'ya baglayınca garanti süresi başlıyor diye öyle bir bahane üretmişler.

Ürünü aldım ama performansından memnun kalmadım zaten magazada performansını nasıl test edebilirim ki saçmlaıktan başka bir şey degil zaten satın aldıktan 2 gün sonra tekrar magazaya başvurdum " Wi-Fi'ya baglamamış olsaydınız iade alırdık" dediler ama araştırdım 14 gün içinde iade almak zorundalar.

Benim bildigim cihaz açıldıktan sonra başlar bu da mantıklı :D

Son 5 gün kaldı cevaplanmasını biraz araştırdım Resmi Gazete'deki kanuni inceledim tüketicinin 14 gün içinde iade hakkı var diye bir kanun hala var.

Wi-Fi'ya baglayınca garanti süresi başlıyor diye öyle bir bahane üretmişler.

Hocam mesafeli satış ile almamışsınız ki ürünü mağazadan görerek almışsınız mağaza isterse yapar istemezse yapmaz. Keşke dediğiniz gibi olsaydı bu arada mesafeli satış kanunu da 1 ay sonra tamamen kalkıyor :(

Benim bildigim cihaz açıldıktan sonra başlar bu da mantıklı :D

Bazen personeller dalgın olabiliyor hatta kanunu unutup iade alan bile çıkabilir en nihayetinde burası Türkiye. Hakkındır iade edemezsin hakkın değildir iade alırlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı