Vücudum yağlı mı?

Kilom normal olduğu için vermekte istemiyorum. Vermeden gitmez mi?
Kilon ideal olabilir. Ama yağlısın? Yağ ile vücudunu doldurmak senin kilonun normal olduğu anlamına gelmiyor. Senin vücudun kas kütlesi ile dolsaydı daha ince ve iyi gözükecektin. 1 kilo kas ile 1 kilo yağın hacim oranını hiç gördün mü? Uğraşma ben sana aşağıda gösterdim. Şimdi, hala akşam onları yemeye devam mı edeceksin? Yoksa spora gidip daha iyi mi olacaksın. Ben sana kötüsün demiyorum, herkesin güzellik anlayışı farklı ama velakin bana göre kötüsün. Sana cips yeme diyende yok bu arada, bende cips kola falan hepsini yiyorum ama akşam gidip 2.5 saat antremanla bunları dengeliyorum.
WPlnkjC0kGlzzNHTsEqU8riAdTmheXX2RzKvaEGSPZ7iv8o0_hbU_vyazNJpzY7mJajkAFLwxOwGnhJHtJIPGyfgDEhUTDy0jeLUMeAKrSMvgQj71U3xsdZY

Ailemle birlikte yaşadığım için ne varsa yiyorum ve biz her akşam ailecek cips, kola vb. şeyler tüketiyoruz. Bir de kalori nasıl hesaplanılır bilemiyorum. Kilom normal olduğu için vermekte istemiyorum. Vermeden gitmez mi?

Cips, kola tarzı yağlı ve zararlı yiyecekleri yeme içme, yürüyüş yap imkanın varsa fitness a başla ama akşam yemeğinden kahvaltından falan kısma beslenmene devam et. Abur cubur tarzı şeyleri haftada 1 2 defa yiyebilirsin. Bu şekilde yağları yakabilirsin fitness a başlarsan daha da iyi olur daha hızlı gelişirsin altyapı da hazır duruyor yağların gitsin gerisi kolayca gelir.
Kilon ideal olabilir. Ama yağlısın? Yağ ile vücudunu doldurmak senin kilonun normal olduğu anlamına gelmiyor. Senin vücudun kas kütlesi ile dolsaydı daha ince ve iyi gözükecektin. 1 kilo kas ile 1 kilo yağın hacim oranını hiç gördün mü? Uğraşma ben sana aşağıda gösterdim. Şimdi, hala akşam onları yemeye devam mı edeceksin? Yoksa spora gidip daha iyi mi olacaksın. Ben sana kötüsün demiyorum, herkesin güzellik anlayışı farklı ama velakin bana göre kötüsün. Sana cips yeme diyende yok bu arada, bende cips kola falan hepsini yiyorum ama akşam gidip 2.5 saat antremanla bunları dengeliyorum.
Arkadaş 13 yaşında her şeyin daha başında çokta darlamaya gerek yok daha ergenliğe bile yeni girdi ya da girmedi. Ama yavaş yavaş başlasa şuandan itibaren çok güzel bir vücudu olur.
Yağ oranını biz tahmin edemeyiz doktora git ve ölçtür tahminen %35 40 arasıdır.
vucut_yag_orani.jpg

35 40 bayağı ya evet.

Son düzenleme:
Cips, kola tarzı yağlı ve zararlı yiyecekleri yeme içme, yürüyüş yap imkanın varsa fitness a başla ama akşam yemeğinden kahvaltından falan kısma beslenmene devam et. Abur cubur tarzı şeyleri haftada 1 2 defa yiyebilirsin. Bu şekilde yağları yakabilirsin fitness a başlarsan daha da iyi olur daha hızlı gelişirsin altyapı da hazır duruyor yağların gitsin gerisi kolayca gelir.

Arkadaş 13 yaşında her şeyin daha başında çokta darlamaya gerek yok daha ergenliğe bile yeni girdi ya da girmedi. Ama yavaş yavaş başlasa şuandan itibaren çok güzel bir vücudu olur.

vucut_yag_orani.jpg

35 40 bayağı ya evet.
Yazdıkların için teşekkürler. Yağlıyım evet ama biraz bol giyindiğim için bazı arkadaşlarım göstermediğimi söylüyor. Belki üzülmiyeyim diye böyle diyor da olabilirler.
vucut_yag_orani.jpg

35 40 bayağı ya evet.
Sanırım %20 ile %25 arası.
Kilon yaşına göre ideal görünüyor o yüzden skinny fatsin. %20 yağ oranın vardır ölç istersen.

%20'dir ortalama.
%20 ortalama bir yağ oranıymış. Fazla değil yani.

Ben bol giyindiğim için pek göstermiyorum bence. Sence yağlı mıyım?
Kanka sen kilolu da değilsin, yani forumdakilere bakma. Gayet iyi duruyorsun ve kilon görünmüyor. Buradakiler herkesi 30 kilo Berkecan zannettiği için tuhaf yorum yapıyor. Kilo vermene gerek yok, kilonu koruman yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı