Windows vs Linux

Yazılım konusunda framework'leri en geniş ve sağlam olan macOS ve Windows'tur. GNU/Linux biraz daha alternatiflere yer verir ama en iyisi GNU/Linux'tur denmez. macOS yazılım konusunda en çok avantaja sahip olandır. 3 sisteminde kendine göre avantajı var.
Komedi. İçinde C/C++ derleyicisi ve Python ile gelen GNU/Linux yazılım konusunda diğerlerinden kötü(!) Anlıyorum... Windows üzerinde çoğu yazılım optimizasyon özürlüsü şekilde çalışıyor. Özellikle Android Studio. 2 komutla yerel web sitesi kurabiliyorsun GNU/Linux'ta. Bunu Windows'ta yapmak için çok uğraşırsın. Gerçekten GNU/Linux'ta yazılım yazmayı denedin mi?
 
Komedi. İçinde C/C++ derleyicisi ve Python ile gelen GNU/Linux yazılım konusunda diğerlerinden kötü(!) Anlıyorum... Windows üzerinde çoğu yazılım optimizasyon özürlüsü şekilde çalışıyor. Özellikle Android Studio. 2 komutla yerel web sitesi kurabiliyorsun GNU/Linux'ta. Bunu Windows'ta yapmak için çok uğraşırsın. Gerçekten GNU/Linux'ta yazılım yağmayı denedin mi?
Windows'ta Android Studio'nun ne kadar berbat çalıştığını biliyorum ve hak veriyorum, ama linux yazılım konusunda değilde daha çok server yönetiminde iyi olabilir, çünkü daha çok ona yatkın.
 
Bir de son olarak USB önyükleme(Rufus gibi) araç önerir misiniz sonra Windows'a geçmek için.
O iş baş ağrıtıyor. Dual boot yapın veya hazırda bir Windows kurulum USB'si olsun.

Not: GNU/Linux üzerinde Windows yazdırmak dert şimdilik. Başka GNU/Linux dağıtımı rahatlıkla yazdırılıyor.
 

Geri
Yukarı