Witcher 3 çok sıkıcı

Serinin ilk ve ikinci oyunu daha güzel geldi bana, Enis Cheryoğlu duymasın da tW3 fazla abartılı bence, açıkçası 10 saat falan anca dayanmışımdır sıktı yani.
 
Ben ilk defa oynadığım için ve oyuna da alışkın olmadığım için, kanlı baronun bebeğini laberkine çevireceğimiz bölümde heyulalarla savaştığım bölümü geçemeyip bırakmıştım. Zor gelmişti ve sıkılmıştım. Bir süre oynamadım sonra geri dönüp bir şekilde orayı geçince hikaye devam etti. Sonra deli gibi oynamaya başladım 60 saatten fazla oynayıp hikayeyi bitirdim. Kesinlikle efsane oyun, ilk başta çok detaylı bir oyun gibi geliyor, simya olayları iksir olayları falan her şeyi öğrenmek sıkıcı olabiliyor. Ama şimdi hikaye bitince sağda solda hazine arıyorum kılıç, teçhizat vb. yapıyorum. Next gen gelince tekrar bitireceğim oyunu.
 
Bir Skyrim sever olarak bazı nedenlerden(oyun dışı) laptopta oynayayım dedim 3 hafta önce 20 saat belki olmuştur.
Başlarda yaratık kesmede zorlanmıstim vur kaç olayı hep var büyü yok ben büyü isterdim ama yok, hikayeleri çok güzel güzel bir film izlemektense Witcher 3 oynamayı tercih ediyorum.
Hikayeyi bitirmek için oyna filmlerden daha fazla zevk alırsın bence biraz odaklanarak oyna.
 
"Oyundaki diyalogları okumaktan sıkılıyorum bu yüzden okumadan geçiyorum ve oyundan hiç bir şey anlamıyorum." yazıp RPG oyunu oynaman zaten başlı başına bir rezalet. Madem diyaloglu bol konuşmalı oyunlardan hoşlanmıyorsun ne diye RPG oyunu alıp oynuyorsun be kardeşim. Bir de üstüne kötü yazmışsın gerçekten çok tuhafsınız.
 
Geçenlerde almıştım indirdim dün bugün girdim ama çok sıkıcı geldi.
Oyun acaba ilk başta böyle mi oluyor?

Kanka RPG türünü sevmiyor olabilir misin çünkü ben oyunun başladığım andan sonuna kadar çok eğlenmiştim savaş mekanikleri biraz sınırlandırıcı falan ama zaten oyun en çok RPG yönü ile ön plana çıkıyor (ve biraz karmaşık)
 
Geçenlerde almıştım indirdim dün bugün girdim ama çok sıkıcı geldi.
Oyun acaba ilk başta böyle mi oluyor?

Dostum gerçekten The Witcher serisinin hikayesini çok seviyorum ama oyununu kesinlikle oynamaya katlanamıyorum. Sürekli görev şekilleri şunu yap sana söylerim cevabı gibi görevler gerçekten çok fazla bayıyor. Ben bitiremedim.
 
Geçenlerde almıştım indirdim dün bugün girdim ama çok sıkıcı geldi.
Oyun acaba ilk başta böyle mi oluyor?

Bir Witcher uzmani olarak soyle deyim daha cok oyunu yasaman lazim icine kendini kaptir zaten RPG oyunu biraz gercek hayatmis gibi dusunerek icine gorebilirsin. Onun disinda oyun olarak zatan savas gorsel estetigi animasyonlar grafiklerini hikaye anlatimini ve evrenini cok iyi buluyorum. Bende de Witcher 2 de oyle olmustu basta sikici gecmisti sonradan oyundan cikamamistim. Ben Witcher hayrani oldugum icin boyle gelebilir. Objektif olarak degerlendirmemi istersen oyun olarak pek sikintisi yok ama hikaye olarak evren biraz karmasik ve buyuk oldugu icin buyuk ihtimal bazı seyleri anlamamissindir ondan oyuna adapte olamamissindir bir zaman sonra anlamaya baslarsin merak etme cunku Witcher 3'un kendine has olaylari da var %25'i evrene bagli sonuç olarak oyun seni tatmin etmezse bos ver oynama bu tur oyun sana gore degil ama savasmak etrafi kesfetmek hosuna gittiyse denemeni tavsiye ederim.
 
Kanka witcher 2 oynamamış adam Yennefer’ı neden aradığımızı bilmezse zaten ne anlar ki hikayeden.Ben yenneferı gördüğümde heyecandan yerimde duramamıştım.Arkadaşın da dediği gibi evrene gir sen de.Oyunun içinde ol.
 

Geri
Yukarı