Witcher 3 çok sıkıcı

İlk aldığımda ve dizisini izlemeden önce ben de öyle hissediyordum. Diziyi izleyince müptelası oldum çıkamıyorum.

Hocam Witcher'ın hiç kitaplarını okumadan, hadi kitabı da geçtim ilk ve ikinci oyunu oynamadan 3. oyunu oynamak, 3-2 giden bir futbol maçının 85. dakikasından itibaren izlemeye benziyor. Ama daha kötüsü :/

Geçenlerde almıştım indirdim dün bugün girdim ama çok sıkıcı geldi.
Oyun acaba ilk başta böyle mi oluyor?

İlerledikçe yan görevler, yaratıklar, ana hikaye çeşitleniyor ve bir noktadan sonra oyunu bırakmak isteseniz bile bırakamıyorsunuz. Sizi içine alıyor ama her hikaye oyunu gibi başlarda kolay rakipler ve içeriği zengin olmayan bir lokasyonda başlıyorsunuz. Her yeni şehir oyuna bir şeyler katıyor. Özellikle DLC ile gidebileceğiniz toussaint dükalığı. Tek kelime ile efsane bir eklenti. Kesinlikle o masalımsı şehirde roach a atlayıp gezintiye çıkmanızı tavsiye ederim. Bir iki saat oynayıp sıkıcı demek ve başlamadan yarıda bırakmak büyük kayıp olur.

Geçenlerde almıştım indirdim dün bugün girdim ama çok sıkıcı geldi.
Oyun acaba ilk başta böyle mi oluyor?

Tarz meselesi. Oyun beni girdiğim saniyeden sardı açıkçası, ve bunun en büyük sebebi hikayesine merak salmam. Eğer savaş mekaniklerinde inanılmaz kalite vesaire bekliyorsan başka oyunlar daha doğru olacaktır çünkü Witcher 3'ün gerçek amacı sana Geralt olma hissi verip oyuna kalıcı etki bıraktırmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı