Witcher 3 çok sıkıcı

Yani 25 yaşındayım, hiçbir oyun bu kadar akıcı ve eğlenceli gelmedi bana. Baştan sona her şey harikaydı. Demek ki tarz olarak uymadı sana. Oyunun mistik havası boğmuş, sıkmış olabilir.

İlk 10 saat bende sıkılmıştım. Hikayenin yavaş ilerlemesinden çok level kasmak sıkmıştı beni. Ama ilk 10 saatin ardından çok zevk vermeye başladı. Eğer hikayeli oyunları seviyorsanız kesinlikle üzmeyecek bir oyun. Ama hikayeli oyunlarla aranız yoksa 10 saatin sonundada pek sarmayabilir. Yine de iade etmenizi tavsiye etmem 15₺ bu oyun için bedava belki ileride dönüp bakarsınız tekrar.

Siz nasıl 30-50 saat diyorsunuz yahu, ben 255 saat oynadım ve %100 Save aldım.
1641631856613.png

Oyunun ilk 3 saati çok durağan, sonraki birkaç saatte de geçmiş oyunlarda olan olaylarla ilgili gelişmeler içeren bir giriş bölümü var. Kısaca oyunun geri kalanına sizi hazırlayan sahneleri barındırıyor. 10-15 saatten sonrası artık tam anlamıyla giriş yapılıyor diyebiliriz. Sadece ana görev yaparak ilerlemeniz zaten imkansız. Size tavsiyem ikincil görevler, hazine avları ve kontratları seviyenize uygun olacak şekilde yaparak oyunun hikayesine ve temel hatlarına alışmanız. Eğer yine sıkılıyorsanız son olarak 1 ve 2. oyunun hikayelerini detaylıca YouTube'dan dinleyip bilgi sahibi olmanız. Witcher evreni çok kaliteli bulduğum bir evren. İçine alacaktır sizi de bir noktadan.

Hikayeye giriş biraz vakit alıyor.Ben de oyunun ilk başında Yennefer'i soruşturduğumuz yerde çok sıkılıp oyunu bırakmıştım.Ancak 1 sene sonra tekrar şans verebildim.Bu kadar arayı açtığıma da oyunu bıraktığıma da bin pişmanım.

Geçenlerde almıştım indirdim dün bugün girdim ama çok sıkıcı geldi.
Oyun acaba ilk başta böyle mi oluyor?

İlk indirdiğimde bana da sıkıcı gelmişdi birkac kere sildim yukledim bir ara internetsiz kaldim ve oyuna sans verdim su an kitaplarini dizisini 1 ve 2. oyunlarini hepsini biterdim zaman verip mekaniklerini öğrenmen lazım.

Geçenlerde almıştım indirdim dün bugün girdim ama çok sıkıcı geldi.
Oyun acaba ilk başta böyle mi oluyor?

Oyun yavaş açılıyor, sonrasında zaman geçince konu açarsın artık "Witcher 3'e bayıldım" diye. Yani umarım açarsın. :D

Biraz daha şans verip oynarsanız oyun çok güzel aslında, sizi sıkan kısım RPG kısmı anladığım kadarıyla. Ona yapacak bir şey yok ama combat güzel bence bu oyunda ondan zevk almaya çalışabilirsiniz en azından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı