Yağlanmak için ne yapılmalı?

Hocam yani su tüketimim hep bu saat 1.5 gibi yatar 9 9.30 gibi kalkarım hareket olarak sabah 1 saat yüzüyorum akşamda salona gidiyorum o kadar cips kola gibi şeyler yiyip içmiyorum.
Sonra hocam kilo alamıyorum diyorsunuz. Bence direk kas kütlesi yaparak kilo almaya bakın, kilonuz düşük olsa bile enazından kaslı görünürsünüz daha çok. Kilolu olunca zaten birşey olmuyor ki, zaten yazda geldi ince ince giyinerek fit vücudunuzu göstermiş olursunuz.

Sonra hocam kilo alamıyorum diyorsunuz. Bence direk kas kütlesi yaparak kilo almaya bakın, kilonuz düşük olsa bile enazından kaslı görünürsünüz daha çok. Kilolu olunca zaten bir şey olmuyor ki, zaten yazda geldi ince ince giyinerek fit vücudunuzu göstermiş olursunuz.

Orası öyle ama boyuma göre ideal kilo 70ten sonra başlıyor etrafta zayıf gözükmek istemiyorum biraz toplu durmak istiyorum.

Orası öyle ama boyuma göre ideal kilo 70ten sonra başlıyor etrafta zayıf gözükmek istemiyorum biraz toplu durmak istiyorum.
Şuanki düzeniniz ile yüksek kalori yakımınız var. Kabronhidratı arttırıp, durmadan kaçamak atıştırmalık yemeniz lazım eğer gündeliğinizi değiştirmeyecekseniz.
Yüzme gibi aktiviteler yaptıkça tabi işiniz zorlaşacak.

Şu anki düzeniniz ile yüksek kalori yakımınız var. Kabronhidratı arttırıp, durmadan kaçamak atıştırmalık yemeniz lazım eğer gündeliğinizi değiştirmeyecekseniz.
Yüzme gibi aktiviteler yaptıkça tabii işiniz zorlaşacak.

Normalde hocam 2 hafta kadar sınava çalıştığım için evden çıkmazdım ama bunaldım artık yüzmeye geri başladım + salona yazıldım vücudum hocam uzun süre yüzmeyle uğraştığım için biraz var sıfır bir vücudum yok. Kaçamak olarak genelde bolca Cicibebe süt bal pekmez + çikolata hocam zorla normalde hiç sevmem çikolata.

Normalde hocam 2 hafta kadar sınava çalıştığım için evden çıkmazdım ama bunaldım artık yüzmeye geri başladım + salona yazıldım vücudum hocam uzun süre yüzmeyle uğraştığım için biraz var sıfır bir vücudum yok. Kaçamak olarak genelde bolca Cicibebe süt bal pekmez + çikolata hocam zorla normalde hiç sevmem çikolata.
Zorlada birşey yemeyin. Cicibe, süt, bal, pekmezde bilemiyorum. Ekmek, makarna, patates gibi gıdaları iyice arttırmayı deneyin hocam. Yavaşta olsa eninde sonunda istediğiniz yağ miktarına çıkarsınız ama şahsen gene söylüyorum, hali hazırda zayıfken ve spora gitmişken bence fit ve esnek yapılı olun.

Herkes Undertaker gibi görünmek zorunda değil sonuçta. Yağ oranı ile beraber kemik yapısı ve kasların yapısıda var sonuçta. Bariz hatırlıyorum aynı boyda ve kiloda olduğum arkadaşımdan çok daha iri duruyordum omuzlar ve vücut yapısı yüzünden.

Zorlada bir şey yemeyin. Cicibe, süt, bal, pekmezde bilemiyorum. Ekmek, makarna, patates gibi gıdaları iyice arttırmayı deneyin hocam. Yavaşta olsa eninde sonunda istediğiniz yağ miktarına çıkarsınız ama şahsen gene söylüyorum, halihazırda zayıfken ve spora gitmişken bence fit ve esnek yapılı olun.

Herkes undertaker gibi görünmek zorunda değil sonuçta. Yağ oranı ile beraber kemik yapısı ve kasların yapısıda var sonuçta. Bariz hatırlıyorum aynı boyda ve kiloda olduğum arkadaşımdan çok daha iri duruyordum omuzlar ve vücut yapısı yüzünden.

Hocam kilo alma konusunda ki endişelerim geçti 2800 kalorinin üstüne çıktığım zaman alıyorum ama yağ konusunda evet fit esnek vücut çok ilgimi çekiyor ama bir yandan yapılı olmaya da kayıyor aklım. Tabii isterdim yavaş bir metabolizmam olsun bu işlemler bir tık daha kolay olsun ama yapacak bir şey yok belki su tüketimini hareketi biraz azaltırım.

Hocam kilo alma konusunda ki endişelerim geçti 2800 kalorinin üstüne çıktığım zaman alıyorum ama yağ konusunda evet fit esnek vücut çok ilgimi çekiyor ama bir yandan yapılı olmaya da kayıyor aklım. Tabii isterdim yavaş bir metabolizmam olsun bu işlemler bir tık daha kolay olsun ama yapacak bir şey yok belki su tüketimini hareketi biraz azaltırım.
Şahsen hocam metabolizmadan kaynaklandığını pek düşünmüyorum. Günlük aktiviteliriniz ve gıda oranınız etkiliyor gibime geliyor. Dediğim gibi bence fit ve esnek olun, akrobatik olmak cidden ilginç oluyor.

Şu kanalı gördükçe insan özeniyor:

Şahsen hocam metabolizmadan kaynaklandığını pek düşünmüyorum. Günlük aktiviteliriniz ve gıda oranınız etkiliyor gibime geliyor. Dediğim gibi bence fit ve esnek olun, akrobatik olmak cidden ilginç oluyor.

Şu kanalı gördükçe insan özeniyor:

Hocam testlerde hızlı olduğu yazıyor ona dayanarak tabii belki de çok bir - + yok bilmiyorum sadece estetik bir vücudum olsun iri yapılı olmasam da olur.

Hocam testlerde hızlı olduğu yazıyor ona dayanarak tabii belki de çok bir - + yok bilmiyorum sadece estetik bir vücudum olsun iri yapılı olmasam da olur.
Uzman doktorlara gidip yaptığınız testler ise birşey diyemem ama sanal veya üstün kör yapılan bir test ise şahsen pek inanamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı