Tamamdır şimdi oldu hocam biraz şınav falan çekmeye çalışın hem kas kütleniz artar hem göbek giderBabam geldi. Tartı da aldı gelirken ölçtüm. Kilo almışım. 65 kilo olmuşum. Ben kıyafetliyken arkadaşlarım zayıf gösterdiğimi söylüyor.
Tamamdır şimdi oldu hocam biraz şınav falan çekmeye çalışın hem kas kütleniz artar hem göbek giderBabam geldi. Tartı da aldı gelirken ölçtüm. Kilo almışım. 65 kilo olmuşum. Ben kıyafetliyken arkadaşlarım zayıf gösterdiğimi söylüyor.
Çekemiyorum. 10 tane çektikten sonra düşüyorum ve nefes nefese kalıyorum. Arkadaşlarım 55, 60 gösteriyorum diyorlar. Yalan mı diyorlar bana?Tamamdır şimdi oldu hocam biraz şınav falan çekmeye çalışın hem kas kütleniz artar hem göbek gider![]()
Bence abartıyorsun veya trollüyorsun. Ciddiye alamadım kusura bakma.Amerikanının Japonyaya attığı Fat-Man bombası gibisin. Yürüyen yağ maşallah.
Yalan denemez ya nezaket denir. Yaşın daha çok genç böyle şeyleri düşünme daha hormonların arttıkça vücüdun şekillenecek kaslanacak örümcek adam gibi olcan maşallahÇekemiyorum. 10 tane çektikten sonra düşüyorum ve nefes nefese kalıyorum. Arkadaşlarım 55, 60 gösteriyorum diyorlar. Yalan mı diyorlar bana?
The Rock gibi fit ve kaslı mı sanıyorsun kendini de ciddiye alamadın? Yazık.Bence abartıyorsun veya trollüyorsun. Ciddiye alamadım kusura bakma.
Kendimi kaslı sanmıyorum. Yağlı bir vücudum olabilir ama orada yazdığın da abartı geldi.The Rock gibi fit ve kaslı mı sanıyorsun kendini de ciddiye alamadın? Yazık.
İnşallah.Yalan denemez ya nezaket denir. Yaşın daha çok genç böyle şeyleri düşünme daha hormonların arttıkça vücüdun şekillenecek kaslanacak örümcek adam gibi olcan maşallah![]()
"O kadar oldum mu ya? Abartıyormıyor musun"
Kendimi kaslı sanmıyorum. Yağlı bir vücudum olabilir ama orada yazdığın da abartı geldi.
İnşallah.
Bir de yağ oranı ölçen siteler ne kadar doğrudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.