Yağlı mıyım?

Ya bak bende senin yaşındayken iri bir çocuktum, sonra boya gittim. Birden uzayınca şimdi aşırı zayıfım. Sen şu anda kafana takma, sadece yemene biraz dikkat et, şu anki formunu korumaya çalış.

Göbeğin çok yok ama biraz göğüs bölümünde yağ var. Bende senin gibiydim evde egzersiz hareketleri yaparak karın bölgemi bayağı düzelttim. Egzersiz yapmalısın şınav, mekik vs.

Ya bak bende senin yaşındayken iri bir çocuktum, sonra boya gittim. Birden uzayınca şimdi aşırı zayıfım. Sen şu anda kafana takma, sadece yemene biraz dikkat et, şu anki formunu korumaya çalış.
Bana sen kalıplısın diyorlar ama kilolusun diyen hiç olmamıştı.
Göbeğin çok yok ama biraz göğüs bölümünde yağ var. Bende senin gibiydim evde egzersiz hareketleri yaparak karın bölgemi bayağı düzelttim. Egzersiz yapmalısın şınav, mekik vs.
göğüsüm bana göbekten az geliyordu. Son 2 hafta da biraz kilo alınca yağ oranımın arttığını düşünüyorum. Bir de kıyafetlıyken gayet fit durduğumu söyleyenler var.

Bana sen kalıplısın diyorlar ama kilolusun diyen hiç olmamıştı.

Göğüsüm bana göbekten az geliyordu. Son 2 hafta da biraz kilo alınca yağ oranımın arttığını düşünüyorum. Bir de kıyafetlıyken gayet fit durduğumu söyleyenler var.

Aynı senin gibiydim tavsiyem ekmek hiç yememen. Ve genel olarak zeytinyağlı yiyecekler yemen eğer okulda çok ağır besleniyorsan okuldan sonra evde çok fazla besin tüketmemen önerimdir. Şınav, mekik karın kaslarını ortaya çıkarır.

Aynı senin gibiydim tavsiyem ekmek hiç yememen. Ve genel olarak zeytinyağlı yiyecekler yemen eğer okulda çok ağır besleniyorsan okuldan sonra evde çok fazla besin tüketmemen önerimdir. Şınav, mekik karın kaslarını ortaya çıkarır.
Ben ekmeği pilav, patates. dolma yerken bile yiyen bir insanım sebebi ise aile. Ekmeksiz de doymuyorum. Şınav en fazla 10 tane çekebiliyorum. Mekiği ise 30. da göbekten dolayı zorlanmaya başlıyorum. Bir de son 2 hafta da hep fast food yediğimden 5 kilo aldım. Umarım bir zararı olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı