Yaş ilerledikçe moralin bozulması

Katılıyorum. Bir sonraki yaşıma gireceğim diye canım sıkılıyor. 18'inde EA'dan davet alıp yurt dışına çalışmaya giden. C++ ile grafik üzerinde uzmanlaşmış birini biliyorum. Ben 12 yaşımda aynısını denediğimde doğru düzgün kaynak yoktu İngilizcem zayıftı öğrenemedim diye kendime kızıyorum.
 
Son düzenleme:
Bende yakın bir zamanda 20 yaşına giriceğim ve daha yolun başında yoruldum. Nedense 14-17 yaş arası gençleri görünce o yaşlarda ne saf temiz olduğumu fark ediyorum. Şimdiki gençler hep küfürlü sözcükler kullanıyor sigara ve cep telefonları ellerinden hiç düşmüyor. İllegal şeylere fazla merakları var. Umarım ileride düzelirler.
 
38 yaşındayım hiç de böyle hissetmiyorum. Yarın da özel bir randevum var, twittera videomu atsam acaba.:D hayatın her günü her anı güzel. Kaliteli yaşayın. Kendinizle barışık olun.
 
Sanki yaş ilerledikçe mutlu olabileceğimiz şeylerin sayısı artıyor, basit şeylerle mutlu olmuyoruz. Küçükken bir şeker verseler mutlu olurdum şahsen. Ama inanıyorum ki belli bir yaştan sonra tekrardan basit şeylere mutlu olmaya başlıyoruz.
 
Yaş ilerledikçe oyun oynayamaz ve oyunlardan zevk alamaz oldum. Kafam çok dolu olduğu için hiçbir oyuna başlayamıyorum. Yaşım 30. CS:GO ile takılıyorum sadece.
 
Yaş ilerledikçe oyun oynayamaz ve oyunlardan zevk alamaz oldum. Kafam çok dolu olduğu için hiçbir oyuna başlayamıyorum. Yaşım 30. CS:GO ile takılıyorum sadece.

@trans_women bu yormuna katılıyorum. Bazen 2 hafta hiç oyun açasım olmuyor. Hayatta ki sorumluluklar insanı bazen yoruyor. Bu yorgunluk bazen keyifsizlik olabiliyor. Aslında en güzel çağlarda ve en güzel yaşlardasınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı