Yaşıtlarım çocuk sahibi iken hiç sevgilim olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3510918_of503-jpg.769626

Hmm... Neden kız arkadaşı olmadığı anlaşıldı 🤨
 
Abi genetik olarak kilolu olmak diye bir şey yok, günde 20 bin adım attın diye zayıflayacaksın diye bir şey de yok.
4k kalori fazla. Günlük kalori ihtiyacını hesaplayıp, ona göre bir beslenme programı hazırlamalısın.
Kusura bakma ama kilo vermemek için kendini kandırıyorsun.

Şimdi baktım da İnci Sözlük'te baya ünlüymüşsün.
 
Son düzenleme:
Beni Amsterdam'a götürürsen hayat koçun olmayı düşünürüm. 🚬
 
Sevgilin yok çünkü kendini buna değer görmüyorsun. Hak etmiyorsun da zaten. Çünkü hayatını kötüleştiren çoğu şeyi düzeltmemişsin ve bunlar öylece dururken sevgililik gibi senin gözünde "bir ödül" olan bir arzuya, bir hedefe ulaşmak haksızlık, hak etmiyorsun. İçselleştirmişsin.

Kilo verme konusunda ne yapıyorsan yap. Aldığın kaloriyi yarıya düşürürsen elbette verimin düşer zira 4k kcal alan vücutla 2.5k kcal alan vücut aynı olmaz. Ancak gerçekten genetiğinin yağlanmaya yatkın olduğuna emin misin, bu kusursuz bir şekilde inandığın bir manevi kaçış olabilir mi? Hadi gerçekten yağlanmaya yatkınsın, bu yine geçerli bir sebep sayılamaz.

Özel beslenme uzmanı ve özel antrenman eğitmeni tut. Daha önce tutmuşsundur belki ama özel beslenme uzmanın olsa muhtemelen günde 4k kcal yemezdin. 1 kilo ortalama 8k kcal desen, sen 2 günde 1 kilo alacak kadar kcal alıyorsun. Hadi bazaldan yakıyorsun, sindirirken yakıyorsun, spordayken yakıyorsun da 4k kcal be kardeşim. Düşür. Ağırlıklar düşsün, klasmanına göre kaldır. Halsizlik de illa geçer.

Ha bak gerçekten seni suçlamıyorum. Muhtemelen ne zaman bir şeyleri düzeltmeye çalışsan irade gücünün ötesinde bir şeyler seni aksini yapmaya zorluyordur. Beynini çöp etmişsin çünkü ancak bu geri döndüremeyeceğin bir şey değil. Kendine işkence ede ede düzeleceksin.

Zaten bu süreç sonunda hem fiziksel hem zihinsel olarak değişmiş olursun.
Gene mi bu masal? :) Disney çizgi filmi değil bu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gene mi bu masal? :) Disney çizgi filmi değil bu.

İlginç, her söylenilen şey size göre mi olmalı yani bunu mu arzuluyorsunuz? Doğru bulmuyorsanız, saçma saçma alaylı ifadeler kullanmak yerine olgun birisi gibi izah edebilirdiniz. Tabii olgun bir kişiliğiniz olsaydı elbet yapardınız da o ayrı mevzu. Yine de yaşınız küçüktür diye ciddiye almak istemiyorum.
Ayrıca, yazdıklarınıza bakılırsa tavsiyelerine itibar edilecek en son kişi şahsınız olabilir. Hepsi bir kenara; bu kadar kelamı yazmam da ayrı israf, iyi ki böyle bir varlıkla bir daha muhatap olmayayım diye bir lütuf niteliğinde "Göz Ardı Et" seçeneği var.
 
Bence sevgiliden öte hayat arkadaşı arayın büyükleriniz size bu hususda sizlere destek olmalı çevrenizde size uygun eş adaylarına bakıp talip olunmalıdır. Biri olmaz, diğeri olur misali moral bozmadan aramaya devam edilmelidir. Bu arada nefsinize hakim olup kile verirseniz hiçbir sorun kalmaz.
 
Technopat doktorları sana çare olamaz sevgili kardeşim, gerçek hayattaki arkadaş olduğun insanlarla sosyalleşmelisin. Gerisi zamanla olacaktır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı