Zalman Z3 Plus Kasa İncelemesi

Kasa bugün elime ulaştı ve hemen incelemeye başladım.

-Kasanın kutusu

-Önden Görünüm

-Yandan Görünüm

-Arkadan Görünüm

-Yandan Görünüm

-Üstten Görünüm

-Ön Panel (1x USB3.0 / 2x USB2.0 / Kulaklık Girişi / Mikrofon Girişi / Açma Kapama Tuşu / Yeniden Başlatma Tuşu / 2 Kademeli Fan Kontrol Tuşu)

-İç Kısım (Ön)

-İç Kısım (Arka)

-İç Kısım

-İç Kısım

-Alt Kısım

-SSD ve HDD Takma Yeri

-Fanlar

Mavi Ledli Fan

-Kablolar
(USB3.0 / USB2.0 / HD Audio)

(Net çıkmamış kusura bakmayın)

(Üstteki iki fanın fan kontrolcüsüne bağlanacağı kablolar)

-Vida ve aparat kutusu

-Kutunun içinden çıkanlar
(HDD takma parçaları)

(Vidalar)

-Ekstra fan takmak için yapılmış;

-Eklendi-

-Boyutlar

-Mavi Ledli Fan

2iz6fVz.jpg
Vu6Yqzn.jpg
ZGth5zg.jpg
PnpkWD1.jpg
z065j0L.jpg
TlCYJfu.jpg
rT8J7JC.jpg
n9NKUKy.jpg
woa7BxQ.jpg
9prIeaP.jpg
wQEamxD.jpg
8NDaHQo.jpg
qMn8rKp.jpg
BXZ7ETS.jpg
2Ks3Z0X.jpg
JJxY55O.jpg
2dSxaMe.jpg
cECSj2d.jpg
efzScOG.jpg
Q1YqSRd.jpg
0GFIwFC.jpg
U4aFg4n.jpg
EaCce7f.jpg
3xJW47h.jpg
zXtQgri.jpg
WZWThzV.jpg

Cooler Master TPC 812 Zalman Z3 Plus'a sığar mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not:Video için Uğur Toker'e teşekkür ederim. @SüperUğur

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Merak edilen cooler master tpc 812 model soğutucu, zalman z3 plus kasaya sığar mı yada problem çıkartır mı sorusunun yanıtı. Buyrun izleyin !

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kasayı kapattıktan sonraki hali ;
Z3plus.jpg

Merhaba arkadaşlar. Merak edilen cooler master tpc 812 model soğutucu, zalman z3 plus kasaya sığar mı yada problem çıkartır mı sorusunun yanıtı. Buyrun izleyin !

Kasayı kapattıktan sonraki hali ;
Eki Görüntüle 10176

Ram slotunu nasıl yaptınız? Yani normalde deymesi lazım diye biliyorum. Tam göremedim. Ben de alırsam ram slotuna sorun çıkarmaması için ne yapabilirim? Teşekkürler.

Ram slotunu nasıl yaptınız? Yani normalde deymesi lazım diye biliyorum. Tam göremedim. Ben de alırsam ram slotuna sorun çıkarmaması için ne yapabilirim? Teşekkürler.

Zaten değiyor.Dedim ya zorlayarak çok hafif esneterek taktım diye. Bunlar başıma gelmesin diyosan ya fanı az bişey yukarıdan takacan radyatöre ki bu durumda rüzgarın bir kısmı boşa gidecek ve performansı azaltacak ya da low profil ram alabilirsin.

Ben açıkçası kasayı pek beğenmedim. 1 haftadır kullanıyorum. Fanlar vs. sessiz. Fakat malzeme kalitesi berbat. Yanlış anlaşılmasın fiyatına göre çok iyi kasa. Fakat bütçeniz varsa biraz daha ekleyip en azından Zalman Z5 alın.

Kasanın kötü yanları:

Kolay optik sürücü aparatı ne kadar kolay densede bir türlü takılmadı. Ve zorlamam sonucunda kırıldı.

Arka ekran kartı Vga, DVI, HDMI vs. çıkışlarının sağlandığı bölümde kasanın şeritler halinde kesilmiş koruma saclarının vidalı olmaması. (Yanlışlıkla yanlış şeridi çıkardım. Ve geri takamadığım için şu an orası boş)

Üst taraftaki fanları çıkarmak istedim. Ve bazı vidaların yalama olmuş halde geldiklerini gördüm.

CPU güç kablosunu arkadan dolandırırken eğer kablo bütün halde 8 pinse, kasanın boyutundan dolayı anakart engelleyip oradan geçemiyor. Benim güç kaynağımdaki CPU güç kablosu şansıma 4+4 olduğu için zar zor geçirebildim.

Kardeşim inceleme çok güzel olmuş öncellikle teşekkür ederiz bu inceleme için.Bugun vatana gittim bu kasayı yı incelemeye kasa bana çok dar geldi sanki ana kart zorla sığacakmış gibi.Şu ana kartı takmayı düşüyorum Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar ve bu ana kart ve kasaya uygun 180 tl ye kadar bir de power önerisi verebilirmisiniz bir türlü karar vermedim.600 watt dan aşa olamasın

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı