Zamanda yolculuk mümkün mü?

Eğer karadelikleri çözebilirsek ve çoklu evren teorilerini doğrularsak mümkün.
İnançlara göre mümkün değil ama neden mümkün değil falan hiç bahsedilmemiş, yani yazıp geçilmiş.

Açıkçası ben mümkün olabileceğini düşünüyorum, zamanında arabalar hayal iken şu anda hayal değil. Yani insanoğlu bir yolunu bulur ve bunu yapar, tabii gelişme ve bilgiye dayalı olursa.

Bilmiyorum ama geçmişe gidebilsek yok olurduk. Çünkü geçmişte yaptığımız şeylerle o dünyayı değiştirsek yani normal işleyişini değiştirirsek şimdiki dünyayı da bozmuş veya işleyişini, hayatı değiştirmiş oluyoruz. Yani şunun gibi: Sen 2020'den Iphone XR'la 1905'e gidiyorsun ve telefonu gösteriyorsun, adamlar inceliyor ve taa o yıllarda akıllı telefonlar çözülmüş oluyor. Sonuç olarak 1900'de akıllı telefon olduysa 2020 de herhalde yürüyen uçak filan olurdu o gazla🤣🤣.

@mburaktekin gelip burada fikrimizi belirtip açıklama yapıyoruz çoluk çocukta gelip burada hiçbir açıklama yapmadan milletin görüşleriyle dalga geçiyor bunun gibiler niye forum kullanabiliyor.

Bilmiyorum ama geçmişe gidebilsek yok olurduk. Çünkü geçmişte yaptığımız şeylerle o dünyayı değiştirsek yani normal işleyişini değiştirirsek şimdiki dünyayı da bozmuş veya işleyişini, hayatı değiştirmiş oluyoruz. Yani şunun gibi: Sen 2020'den iPhone XR'la 1905'e gidiyorsun ve telefonu gösteriyorsun, adamlar inceliyor ve taa o yıllarda akıllı telefonlar çözülmüş oluyor. Sonuç olarak 1900'de akıllı telefon olduysa 2020 de herhalde yürüyen uçak falan olurdu o gazla🤣🤣.

İşte bu yüzden diyoruz Allah her şeyi denge ve düzene göre yarattı bu kuran ı kerim de de geçiyor böyle bir şey dünyanın düzenini ciddi derece sarsar o yüzden gerçekleşiceğini sanmıyorum.

Gerçek olabileceğini siz kanıtlar mısınız ?
Gerçek olabilir. Anti-madde de seneler öncesinde -sözde- sadece hayaldi, şimdi anti-madde denilen şeyi yapıyorlar.

O zamanlarda da teknoloji yetmiyordu bunu açıklamaya, belki seneler sonra teknolojiye yeni terimler, makineler veya benzeri şeyler gelecek...

Fakat siz olmadığını iddia ettiğinize göre bir bildiğiniz vardır dedim. Ortaya "Zamanda yolculuğu" çürütecek bir hipotez, teori atın yoksa uzatmanın pek bir manası yok.

Gerçek olabilir. Anti-madde de seneler öncesinde -sözde- sadece hayaldi, şimdi anti-madde denilen şeyi yapıyorlar.

O zamanlarda da teknoloji yetmiyordu bunu açıklamaya, belki seneler sonra teknolojiye yeni terimler, makineler veya benzeri şeyler gelecek...

Fakat siz olmadığını iddia ettiğinize göre bir bildiğiniz vardır dedim. Ortaya "Zamanda yolculuğu" çürütecek bir hipotez, teori atın yoksa uzatmanın pek bir manası yok.

Dostum bana zamanda yolculuk yapılmış bir kanıt göster bende senin istediğini sunayım.
Verdiğin örneğin konuyla bir alakası bile yok. Dediğin lafa bakar mısın "Teknoloji yetmiyordu belki yeni terimler benzeri şeyler gelecek" burada bile "belki" diyorsunuz. Acaba siz bile şüphe duyarken nasıl insanları inandıracaksınız ? Açıklarsanız herkes bilgilenmiş olur ve gelecekte göreceğimiz bir kanıt gösterin bizde şaşıralım birazcık. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı