FındıkçıErdem
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- NVIDIA GeForce MX230, Intel Core i5-10210U, 8 GB RAM, 512 GB Depolama Alanı, 1366 x 768 Ekran.
- Meslek
- Öğrenci
Ortaokulda son 2 senemde şişman ve benden biraz uzun bir çocuk neredeyse her gün beni 'şaka' diyerek dövüyordu. Öğretmene de şikayet edemiyordum çünkü çok fazla sırrımı biliyordu. 2 yıl boyunca her gün okul bitsin de zorbalanmaktan kurtulayım diye bekledim durdum. Okulun son günü diğerleri tatil yapacakları için mutluyken ben ise artık kimse tarafından zorbalanmayacağımı düşünerek mutlu oldum. Lise başladıktan sonraki ilk bir ay çok güzeldi ama son 2-3 hafta her şey değişti. Sınıf öğretmen yer değişikliği yaptı ama beni sınıfta yaramaz olanların biri ile oturtturdu. İnternetimi paylaşmıyorum diye itip kakıyor, şaka olsun diye eşyalarımı fırlatıyor. Herhangi bir eşyamı isteyip arkadaşına fırlatıyor, arkadaşı alamadan ben alınca üstüne utanmadan vermemi ve bu sefer fırlatmayacağını söylüyor. Teneffüste durup dururken boyun kilidine alıyor. Gözüm bir yere sabit yere dalmışken baktığım yerden öğretmen geçince arkadaşına seslenip öğretmenin özel bölgesine baktı diyor. 2 yıl boyunca biri tarafından dövülmemek için bekledikten sonra bu noktaya geri düşmek hayata karşı ümidi yok etti. Öğretmenin yerimi değiştirmesi ancak bunu yaparken sanki ben istememişim gibi değiştirmesini isteyeceğim. Eğer sınıfta onu uyarır ve benim şikayet ettiğimi belirtir ise bu sefer teneffüste daha çok uğraşırlar. Yerimi değiştirmesini bir mektupa yazıp ve verip söyleyeceğim. Umarım böyle devam etmez.
Son düzenleme: