13 yaşında 95 kilo olmak

13 yaşında 95 kiloyum. okul biraz uzakta bilerek yürüyerek gidiyorum ama bir etki etmiyor. Onun dışında zaten günde LGS öğrencisi olduğum için 12-13 saat okul ve etüt için gidiyor. Ne yapabilirim?

Bende bir ara çok kilo almıştım, hiçbir şey yemedim sadece su içtim bayağı egzersiz yap boş vakitlerinde olmazsa diyetisyene git.
 
Ekmeği azalt, tam buğday yemeye çalış. Az karbonhidratla dengeli beslen. Abur cubur ve şekerli içecekleri kes. Ve diyetisyene gidebilirsin.
 
Son düzenleme:
Boyum 1.83 civarında 65 kiloyum ama göbek çevrembe yağ var buna rağmen ben de az yiyorum ve yemeye çalışıyorum sen de böyle yapabilirsin. Bir anda kilo veremeyiz azimli olursan her türlü şeyi yapabilirsin.
 
Büyük ihtimal lise döneminde ani bir anda boy artışın olacak şu an kilo vermek için kendini zorlama lise döneminde voleybol basketbol gibi boyunu uzatabilecek sporlar yaparsan 1.90'a kadar çıkabilirsin. Su içmeyi ihmal etmezsen hantallıkta olmaz kaslarının gelişimi içinde egzersizleri yapabilirsin. yağlardan ve hareketsizlikten uzak durman en iyisi olacaktır senin için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı