Biz neden böyleyiz?

Orta Doğu'nun böyle olma nedeni eğitim olanağının olmaması. Saçma sapan konuşma şimdi.
Aynen öyle. Orta doğunun kültürel açığından faydalanarak onları hem aptal, hem gerici gösterirler. Orada savaş çıkarıp madenlerine göz dikerler.. Bu kadar basit..
Kutsal suya bebekleri bandırmayı iyi biliyorlar..
 
Çünkü Orta Doğu ülkesiyiz.

Orta Doğu'nun böyle olmasının sebebi kültürlerinin leş olması, inançlarının getirdiği dogma bin yıldır aynı yaşamalarına vesile olmuş.

21.yüzyılda hala çok eşli evliliğin yasal olduğu ülkelerin haritasına bakın. Bu eğitimle düzelecek bir şey mi sanıyorsunuz? Atatürk inkılapları olmadan hiçbir eğitim bunların pisliklerini temizleyemez.

1654944220351.png


İşte şeriatçıların hayalini kurduğu harita bu. Babanızın 3 eşi daha olduğunu düşünün. Bugün bu haritaya dahil değilsek Gazi'ye çok şey borçluyuz.
 
Son düzenleme:
Eğlenmek için havaya ateş edip birbirini vuranlar, yol kesen düğün konvoyları, yerlere tüküren-sümkürenler, pikniğe gidip yer tarafı çöplük yapanlar, ellerine ne geçerse denize-derelere atanlar, kaldırımlara park edenler, teybin sesini sonun kadar açıp mahalleyi ayağa kaldıranlar, kadın dövenler, şehir içi yüksek sürat yapanlar vs. vs. vs. liste uzar gider.

Biz neden böyleyiz?

Cehalet ve verilmeyen ahlak dersleri. Bu kişiler en başta ailesinden ve sonra da okuldan iyi bir eğitim alabilseydi böyle hayvanlıklar yapmazdı. Bana kalırsa bu kişilerin kısırlaştırılması lazım böyle hayvanların çocuklarından de bir şey beklenmez en iyisi çocuk yapmamaları olur.
 
Para kaynaklı sıkıntılar çoğaldıkça toplum birbirine karşı dolandırıcı gözüyle bakacak.
Birbirlerlerine olan samimiyetleri çöp olacak. Hal böyle olunca da kimse kimseye saygı göstermiyor..
 
Örnek veriyorum: mesela Almanya'da bir Alman, araba teybinin sesini sonuna kadar açıp caddede gezebilir mi?

Bunu engelleyen Alman vatandaşlarının çok medeni olması mı yoksa Alman kanunlarının sert ve yaptırım gücünün üst seviyede olması mı?
 
Çünkü Orta Doğu ülkesiyiz.
Bunlar hep yalan dolan.. Doğu ülkelerinde hep stratejik oyun oynanır. Ülkenin ileri zekalı olmasına neden olacak buluşları engellerler. Doğu kültürü hep alt tabakada yer alır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Örnek veriyorum: Mesela Almanya'da bir Alman, araba teybinin sesini sonuna kadar açıp caddede gezebilir mi?

Bunu engelleyen Alman vatandaşlarının çok medeni olması mı yoksa Alman kanunlarının sert ve yaptırım gücünün üst seviyede olması mı?

Her ikisi de. Adamlar çevrenin de rahatsız olduğunu biliyor ek olarak bu yaptığı kanuna da aykırı bu yüzden tepki veriyorlar. Peki ya Türkler neden böyle yapmıyor? Çünkü disiplinsiz bir toplumuz ek olarak halkın büyük kısmı da son derece cahil.
 

Geri
Yukarı