Linux vs Windows Anketi

Linux vs Windows


  • Oy verenlerin toplamı
    239
Linux'da CS:GO oynarken hic hata almadim.
Bilmiyorsaniz konusmayin bu kadar basit. Kaynak diyince oyle kaliyorsunuz zaten.
Kaynak: trust me bro

Windows fanboylarını anlamak güç valla, Hadi Valorant için Windows kullanıyorum diyeni anlarım da, verdikleri sebepler de çelişkili ve saçma.
 
Hocam aradaki FPS farkına bak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4 senelik video ve videoyu yapan arkadaş Linux cahili.
 
Cogu var evet. Adobe ve Office haric neredeyse her şey destekli.

Linux'da OpenGL, Win'de DirectX falan kullanmistir kesin :D

@xirfan3143262 Rehber: Arch Linux'ta Oyun Oynamak ve Linux-Windows Karşılaştırması (1041 FPS)
Bir de buna bakin. En guncel ornek bu.

Geçmeyi düşünüyordum ama sonra araştırdığımda hatalı ve desteksiz olduğunu görmüştüm. Eğer dediğiniz gibiyse geçebilirim. CS:GO oynayan biriyim sürekli rank kasıyorum o yüzden FPS kaybı olmazsa geçeceğim.
 
Geçmeyi düşünüyordum ama sonra araştırdığımda hatalı ve desteksiz olduğunu görmüştüm. Eğer dediğiniz gibiyse geçebilirim. CS:GO oynayan biriyim sürekli rank kasıyorum o yüzden FPS kaybı olmazsa geçeceğim.
O bilgileri nereden aldiysaniz yalan yanlis bilgiler. Desteksiz olma durumu eskide kaldi. Suan Steam'in yapimcisi Valve bile Linux'a destek vermeye basladi.
CS:GO'da size ilac gibi gelecektir.
Baska neler oynuyorsunuz?
 
Anti hile bulunan bir çok oyun ve alışık olduğumuz popüler bazı uygulamalar çalışmamakta. Kullanım amacına göre değişir. Boş boş tartışmaya gerek yok.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı