Otobüste yolda yaşlılarla konuşup yer veriyor musunuz?

Batı'nın kapitalist dayatmasina kurban gitmişsin yazık size Allah yapacağını yapmış size başka bir çözüm yok ahlaksızlık bu aileniz anneni babanizada kendinizi haklı görene kadar bağırıp cigiriyordu üzdü bir de şu var yok işte ben evden ayrilicam yok ailemle artık yaşamak istemiyorum sekuper olmam lazım lan git otur oturduğun yerde.
Kapitalizm ile yol vermenin alakasını sormam lazım.

Yaşlılar yol verme yeteneğini abuseluyor zaten mesajımdan da görebileceğin gibi.
 
Burada sormali miyim bilmiyorum ben 17 yaşındayım kendim eski tarihi ve Osmanlı tarihini seven bir insanım. Eskiden de ahlaksız bir kesim vardı. Ancak şimdi baktığımda bu kesim Z kusaginda daha da artmış. Özellikle benim yaşımda ve 25 yaşına doğru olan yaşlarda insanlarda. Eskiden ne güzel günler herkes dost yaşlılara terbiye vardı şimdi otobüste yolda sokakta herkes bağırıyor, çağırıyor. Neden böyle oluyor? Kendi yas grubumda insanlara asla çok değer vermem her zaman yaslilari dinlerim. Onların savaş hikayelerini kimisi gitmediyse geçmiş yaşantılarını dedem. Vefat ettiği zaman aklıma onun ölümünün üzüntüsü ve 80 yıllık bir eserin yıkılması ve onun yaşadığı hatıralar. Anılar aklıma geldi hayat ne kadar kısa. Elimizden geldiğince namaza dine bağlanarak keşke. Kendim bu dünyadaki hayattan bıktım. Çünkü insanlar çok terbiyesiz ve ahlaksız. Sizce neden boyle?

Sen sadece kendini kandırıyorsun. Bu ülkenin insanı hep aynıydı, ahlak bozulması falan olmadı yani.
 
Görürsem veririm, gormezsem ve o yaşlı rica ederse yine veririm. Ağzının içinden konuşan, huysuz huysuz tiplerden de nefret ederim. Ahlak bozulması falan da yok, eskiler daha da kötüymüş hatta.
 
Vermem istiyorsa eli ayağı tutmasın. Cahil cühela gidip malum partiye oy verip benim geleceğimin içinden geçiyor sonra da ben yer vermeyince vatan haini bile oluyorum sevdirsin gitsin canı cehenneme vermiyorum vermem de hiç acımıyorum sanırım Hitler olmaya başladım.
 
Gerçekten oturmaya ihtiyacı olan birisi ise evet, ama ayakta sapasağlam durabiliyorsa hayır tabi ki de. Onun dışında gelip güzel bir şekilde rica ederse, bir rahatsızlığı da varsa seve seve veririm.
 
Evlerinde otursunlar millet yorgun argın keyfi yer istiyorlar yok öyle yağma. Kusura bakmasın kimse ne para verdikleri var ne başka bir şey babalarının malı gibi milletten yer istemeleri de ayrı olay. Özel yer istiyorsan git araba al. Babanın malı değil bu.
 
Vermem istiyorsa eli ayağı tutmasın. Cahil cühela gidip malum partiye oy verip benim geleceğimin içinden geçiyor sonra da ben yer vermeyince vatan haini bile oluyorum sevdirsin gitsin canı cehenneme vermiyorum vermem de hiç acımıyorum sanırım Hitler olmaya başladım.
Peki CHP’li yaşlılara yer veriyor musun? Bir yaşlı ben CHP’liyim dese yer verir misin? Bakış açın acayip saçma, veriyorsan hepsine ver vermiyorsan hiçbirine verme.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı