Kuran evrensel olsa Arapların kendi zaman dilimine göre oruç zamanını ayarlamazdı. Yazık değil mi kutuplardaki adam güneşin batmasını 6 ay bekleyecek.
Coğrafya bilgisi yok tabii o zamanlar.
Sallama. En uzun olduğu yerde bile en fazla 22 saat. O da aç insanların halinden anlamak ve nefsine hakim olman için.Kuran evrensel olsa Arapların kendi zaman dilimine göre oruç zamanını ayarlamazdı. Yazık değil mi kutuplardaki adam güneşin batmasını 6 ay bekleyecek.Coğrafya bilgisi yok tabii o zamanlar.
Hocam sen çok ayrı kafadasınAlakasız soru sormuyorum, İncil dedin İncik ile ilgili soru sordum. Bu arada İncil değiştirildiyse İncil ne alaka demiştim. Asıl sen alakasız bir şey demiş oldun. Her neyse sizin tartışmanıza doyum olmaz. Bugün ki son mesajım olsun bu da. Zaten yarına büyük ihtimal konu kilitlenir.
Bence biraz sonra sana saldıracaklar, gardını al.Ateizm ve Deizm konusuna dönebilir miyiz? Hatta Agnostiklik de olabilirBurada İslamiyet'i veya Hristiyanlığın güvenilirliğini tartışmıyoruz sanıyordum
![]()
İlginç. Mesaj sayısını statü kabul eden biri var karşımda... İşsizlik almış başını gitmiş.
Ateizm ve Deizm konusuna dönebilir miyiz? Hatta Agnostiklik de olabilirBurada İslamiyet'i veya Hristiyanlığın güvenilirliğini tartışmıyoruz sanıyordum
[/QUOTE kapatalım şu konuyu bence buraya geleceğini hiç tahmin etme etmemiştim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.