Beni seviyor mu sizce?

Garniff76

Centipat
Katılım
7 Aralık 2019
Mesajlar
3
Kız benden 1 yaş küçük. Dün arkadaşlarım onunla konuştu bana yazarsa tanışırız, konuşuruz demiş. Ben de sonraki teneffüs gidip konuştum onunla. Daha önce sevgilisi olmadığı için heyecanlıymış ve biraz korkuyormuş ama istersen yarın konuşuruz dedi. Çıkışta koşarak yanıma gelip "yarın okulun olmadığını unuttum pazartesi konuşalım istersen" dedi. Sizce seviyor mu beni?
 
Bak bu çok ağır oldu işte. :D
Hayallerle yaşayanı gerçekler ... öper. İlk görüşte aşık olacak hali yok kızın. Artık karşı cins günaydın dediğinde bile "knk galiba benden hoşlanıyo yaağh" diyen tipler görmeye başladım.
 
Hayallerle yaşayanı gerçekler ... öper. İlk görüşte aşık olacak hali yok kızın. Artık karşı cins günaydın dediğinde bile "knk galiba benden hoşlanıyo yaağh" diyen tipler görmeye başladım.
Ben daha kötüsü bu çocuğa bir şey yaptırırım sonra ayrılırım diyen tiplerin gerçeğinden kendimi korumak ve muvaffak olmak istiyorum. :D
 
Yaşını bilmiyorum ama anladığım kadarıyla aramızda en az 20-25 yaş var.
Böyle bir durumdan seni sevip sevmediğini anlayabilmenin imkanı yok, daha hiçbir şey yaşamamış, bir şey paylaşmamışsınız, birbirinizi tanımıyorsunuz bile. En fazla senden hoşlanmış olabilir.
Pazartesi konuşalım dediyse, Pazartesi konuşursunuz. Bir süre böyle devam eder, kafalarınızın uyuştuğunu düşünüyorsanız bir ilişkiye başlarsınız.

Sevip sevmeme konuları kesin emin olunacak bir şey değil. Seni çok sevdiğini düşündüğün biri senden bir anda vazgeçebilir. Ya da sen, çok sevdiğini düşündüğün birinden bir anda soğuyabilirsin. Daha çok gençsin hayatına bir sürü insan girer çıkar, sen de başkalarının hayatına girmiş olursun böylelikle. Senin kriterlerine uyan dünyadaki tüm kadınlarla birlikte olup en iyisi olduğunu düşündüğün birini seçemeyeceğine göre, aynı çevrede bulunduğun ya da bir şekilde tanıştığın birkaç kadından biriyle hayatına devam edeceksin büyük ihtimalle.

Bu kadar yazdım sorunun cevabını vermedim sanırım, ne olursan ol, seni koşulsuz, şartsız seven kişi sadece annendir.
 
Sağda solda kafeye gidip beleş yiyip içecek senin üzerinden. Olmuyor diyecek canı sıkılınca aradan 1 hafta geçmeden başkasıyla göreceksin heyecanlıyım korkuyorum diyen kızı. Dünya kadar erkek arkadaşı olacak kıskanacaksın deli olacaksın çok sıkıyorsun diyecek. Kısacası boşver kardeşim kimse kimseyi sevmiyor sevmeyecek. En az 25 yaşından sonra bulabilirsin seni sevecek birini.
Bu kadar bilgi birikimine nasıl sahip oldun diye bir soru sormak isterim ama anlattıkların tamamen zırvadan başka bir şey değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar bilgi birikimine nasıl sahip oldun diye bir soru sormak isterim ama anlattıkların tamamen zırvadan başka bir şey değil. Loser olmayı bırak...
Haklısın. İnsan sever sevilemek ister. Bazen çıkabiliyor öyle kızlar aynısını bende yaşadım. Ama 1 için diğerlerini hiç edemem.
 
Ben seni ne kadar seviyorsam, kız da seni o oranda seviyordur. Mutlu oldun mu? Tatmin etti mi?
Dünyalar kadar. 😂
Vallaha dünyanın en çirkin insanı bile Brad Pitt ister o derece. Kızlardan hayır gelmez dünyanın en hayırsız ve vefasız canlılardır(mahlukat)kendini bilmişlik sonra egoistlik sonra başka sevgililerin aralarını bozmak. Hakiki ka*arlar ülkesi Türkiye'ye hoşgeldin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı