Kilo vermenin yolları?

Karbonhidrat çok sıkıntı olmuyor aga daha çok şeker çünkü şeker hemen depolanıyor.

Ekmek bakkal ekmeği yeme ekşi mayalı ekmekler var onlardan bir dilim yiyebilirsin(Trabzon ekmeği diye geçiyor) eğer bulamazsan siyah ekmek ye başlarda tatsız tuzsus olur ama kilonu verdikten sonra yersin.

Bir de boyun kaç?

182 boy.
Ben her gün sırf zevkine dışarı çıkıp en az 2 saat bisiklet sürüyorum ama sevdiğimden. Eğer bisikleti cidden spor olarak kullanacaksan iş yapar ama yokuşta salayım yok işte tek el bırakıp hareket yapayım diyorsan yapma bir işe yaramaz.

Çünkü bisiklet sürekli aktif olduğun bir spor değil düzgün bir yol ayarlaman lazım hafif yokuş yukarı olmalı mesela veya düşük viteste sürmemek gibi kurallar koy kendine ama hiçbiri kardiyor ve ağırlık kadar etkili olmaz haberin olsun.

Peki bisiklet yattı gibi artislik için sürmem zaten.
 
Spor yapman şart değil. Harcadığın kaloriden az aldığın sürece kilo verirsin. Tabi ki herhangi bir sağlık problemin olmadığını düşünürsek. Ya da spor yapmak istiyorsan ya az alırsın ya da fazla alıp çok harcarsın.
 
Spor yapman şart değil. Harcadığın kaloriden az aldığın sürece kilo verirsin. Tabi ki herhangi bir sağlık problemin olmadığını düşünürsek. Ya da spor yapmak istiyorsan ya az alırsın ya da fazla alıp çok harcarsın.

Spor yapmadan tabii ki verilir ama çok sıkı bir diyetle haftada 1 kg vs. verirsin (eğer cidden kiloluysan) ama eğer spor da yaparsan ciddi anlamda kilo verirsin. Hatta benim spor ile sıkı diyeti bir arada yapıp bir haftada 4.7 KG vermişliğim var bu da benim rekorum ama tabii ki hepsini geri aldım :D
 
Spor yapmadan tabii ki verilir ama çok sıkı bir diyetle haftada 1 kg vs. verirsin (eğer cidden kiloluysan) ama eğer spor da yaparsan ciddi anlamda kilo verirsin. Hatta benim spor ile sıkı diyeti bir arada yapıp bir haftada 4.7 KG vermişliğim var bu da benim rekorum ama tabii ki hepsini geri aldım :D
Haftada 1 kilo vermesi için çok katı bir diyete ihtiyacı yok. Günlük 1000 kalori kısması haftalık 1 kg vermesi demek. Zamanlama ve doğru gıda seçimi ile zorlanacağını sanmam. Zaten haftada 1 kg vermesine de gerek yok. Ayda 2-3 kg hedefi olsa yeterli. Haftada 1 kg maksimum hedefi olabilir ama bu kadar gerekli mi ona kendi karar vermesi gerek. Önemli olan ne ile kilo verdiğin su atıp kas kaybı yaşayarak mucizevi kilo kayıpları da verirsin. Önemli olan yağ kütlesini düşürmek o yüzden rakamların çok önemi olduğunu düşünmüyorum.
 
Merhaba benim öz abim kendini aç bırakarak düzgün besinler tüketerek biraz koşu yürüyüş karışık spor ve az yiyerek çok güzel kilo vermişti, biraz açlık ve bazı yiyeceklere özlem tabii ki olur ama irade meselesi, 110 kilodan 80 kiloya 2 ay gibi bir zamanda düşmüştü ve gayet sağlıklıydı, tabii herkesin bünyesi aynı tepkiyi vermeyebilir, ben ne kadar yersem içersem kilom 10 yıldır aynı ne zayıflıyorum ne de kilo alıyorum her zaman fit vücuda sahibim birazda genetik meselesi.
 
Ben hem kilo vereyim hem de kas yapayım diyorum evde 5 KGlik var ama nasıl yapsam bilemedim.
5 KG dambıl çok yetersiz bir ağırlık. Çoğu vücut ağırlığın ile yapabileceğin egzersizlerden daha fayda sağlayabilirsin. 5 KG dambıl ile çok ufak kas grupların için faydasını görebilirsin yani.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı