Cyberpunk 2077'yi Bitirmek

Oyunun süresi bile gerçekten rezalet. Çok büyük hayal kırıklığı. Sana göre olmayabilir ama birçok insan için çok büyük bir balon.
Hikaye kısa doğru fakat yan görevleri yapmanızı tavsiye ederim. Tahmini düşüncem DLC ile şeyler geleceği ve oyunu uzatacakları yönünde.
 
Bence bu oyun 3-4 ay sonra oynanmalı, updateli ve belki de DLC'li.
 
En zor modda oynamış artı olarak "tester" olduğu için bütün yan görevleri vs. yapmak zorunda. Normal 175 saat sürmesi.

Gene sürmez kardeşim 175 saat. İsterse bütün oyunu arabasız asfaltı yalayarak bitirsin. 175 saat içeriği yok bu oyunun. İnternette yazılmış 30 saat diye. Witcher 3 bile 175 saat sürmüyor.
 
Gene sürmez kardeşim 175 saat. İsterse bütün oyunu arabasız asfaltı yalayarak bitirsin. 175 saat içeriği yok bu oyunun. İnternette yazılmış 30 saat diye. Witcher 3 bile 175 saat sürmüyor.
Üç karakterin hikayesi toplam 30 saat mi? Yoksa her karakter için 30 saat mi? Benim de anlamadığım konu burda. Şu an tek karakterin 12. saatindeyim.
 
Üç karakterin hikayesi toplam 30 saat mi? Yoksa her karakter için 30 saat mi? Benim de anlamadığım konu burada. Şu an tek karakterin 12. saatindeyim.

Karakter yaratma ekranındayken üç tane Origin seçmemize izin veriliyor. Oyuna göre sözde bunlar başlangıcı ve ilerlerken sadece diyalogları etkilediğini söylüyor. Yani her Origin'e özel bir başlangıç görevi var sonrasında ise bu seçimimize göre değişen diyaloglarda var ama bunların dışındaki ana görevlere ve yan görevlere daha büyük boyutta bir etkisi var mı sanmıyorum ben açıkçası. Zaten oyunu bitirenlerin hepsinin genel fikrinin seçimlerin hikayeye etki etmemesiydi. Sırf çeşitlilik olsun diye yapmışlar o seçimi yani. Cinsiyete göre farklılıklar oluyor mu onu şu an bilemiyorum. Erkek olarak oynamıştım.
 
CP2077'nin 7 yılda geliştirildiğine kimse beni inandıramaz. 7 yılda geliştirilen bir oyunda bu kadar bug, hata olmaz. Sanki 2-2, 5 yıldır geliştirilen bir oyun gibi duruyor.

@267345.

Oyunun 7 yıl önce tanıtımının yayınlanması 7 yıldır geliştirildiği anlamına gelmiyor. Çoğu yerde gördüğüm kullanıcı yorumları da bunu destekliyor zaten. Oyunun 2-2,5 yıldır geliştirildiği konusunda herkes hemfikir. Söylediğimde gülünecek, kahkaha atılacak bir şey yok.
 
Üç karakterin hikayesi toplam 30 saat mi? Yoksa her karakter için 30 saat mi? Benim de anlamadığım konu burda. Şu an tek karakterin 12. saatindeyim.
3 karakterde de aynı hikaye var. Sadece bazı diyaloglarda farklı bir seçim hakkı veriyor. Muhabbetin arasında ilgi alanıyla alakalı bir şey söylüyor yani. Bunun için tekrar oynayan olacağını sanmıyorum.

11.PNG
22.PNG

33.PNG
 
Oyun zaten RPG değil. RPG etiketini 1 yıl önce zaten kaldırdılar. Halen insanların oyuna RPG demesi ve RPG göre yetersiz ya da yeterli demesi, RPG türünü anlamadıklarını gösteriyor. Neyse konumuz bu değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ana hikayeyi kısaltacaklarını söylediler. Çünkü 2-3 yorumun aksine, insanlar Witcher 3 tam anlamıyla bitirmiyorlarmış. Ellerindeki veriler ölye olduğunu söylüyor. Bu yüzden hikaye tarafını uzatıp, insanları hikayeten soğutan etmenleri en azda tutacaklarını söylediler. Şahsen ben bu tercihi yapmalarını sevdim. Witcher 3 bitirirken, çok fazla hikayeden kopup aralar vermiştim.

Bunun dışında yan hikayeler ile oyun 70-90 saat civarını buluyor diyorlar. Test yapan arkadaş gibi en inciğine kadar gezerseniz filan 130 saati bulursunuz diye düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı