Tabii ki olur. Bir araştırma okumuştum, günde 8 saatlik uykunuzu almıyorsanız ileride bir çok hastalığa kapı açıyor bu. Siz 2 günde 4 saat uyuyorsunuz sadece, kesinlikle düzeltmelisiniz yoksa çok ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.2 günde sadece 4 saat uyuyorum. Her ilk gün uyuyamıyorum 2.günü ise 4 saat sabit. Zararı olur mu vücuduma ileride?
Uykusuzluk çekiyorum reisHızlı yaşayıp erken *lmek için birebir, eğer uyuyamadığınız için uyuyamıyorsanız yardım alabilirsiniz yok eğer uyumak istemediğiniz için uyumuyorsanız neden?
Tabii ki olur. Bir araştırma okumuştum, günde 8 saatlik uykunuzu almıyorsanız ileride birçok hastalığa kapı açıyor bu. Siz 2 günde 4 saat uyuyorsunuz sadece, kesinlikle düzeltmelisiniz yoksa çok ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.