2023'te ilk defa League of Legends'a başlanır mı?

• Konuyu başlatan Lyk7a
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 74
  • Görüntüleme 7.274
Şu an oynadığım oyunlar Battlefield 2042, Battlefield 5 ve Forza Horizon 4 yani hiçbir MOBA oyunu oynamadım. Telefonda sadece Mobile Legends oynuyorum ve bilgisayarda da deneyimlemek istiyorum. Daha önce Mobile Legends dışında hiç bu tür oyunlar oynamadım şimdi başlasam ne olur? Ve LoL'ün kitlesi nasıldır?
Başlayabilirsiniz ama söylemem gereken birkaç şeyler var.
Oyun içi ilk başlarda pek rastlamazsınız ama 30 40 levelden sonra karşınıza allaha dine kitaba peygambere küfür eden insanlarla aynı oyunda sürekli oyun oynarsın
Takımda 5 kişi olduğu için bazı insanlar sizin oyun içi uyarılarınızı dikkate almaz, sizi uyarmaz ve ölürsünüz, savaşlara gelmez, kendş bildiğini oynar, istediği koridor gelmediği için oyunuzu mahveder, kötü oynadınız diye rakip oyuncuyu kastırır ve kaybettirir, oynayışınıza sürekli laf eder oyun sohbetini salmazlar sadece yazı yazar, genel olarak oyun sohbetini çok takmayın mute leyin geçin. Youtubeden öğretici/yayıncı kanalları takip edip teknik bilgi öğrenin
Oynaması zevkli ama saydığım kitledeki insanlar maalesef çok fazla.

Dediğim gibi oyun sohbetini kesinlikle kâle almayın. Oyun güzel kitle kötü :)

Başlayabilirsiniz ama söylemem gereken birkaç şeyler var.
Oyun içi ilk başlarda pek rastlamazsınız ama 30 40 levelden sonra karşınıza Allah'a dine kitaba peygambere küfür eden insanlarla aynı oyunda sürekli oyun oynarsın.
Takımda 5 kişi olduğu için bazı insanlar sizin oyun içi uyarılarınızı dikkate almaz, sizi uyarmaz ve ölürsünüz, savaşlara gelmez, kendş bildiğini oynar, istediği koridor gelmediği için oyunuzu mahveder, kötü oynadınız diye rakip oyuncuyu kastırır ve kaybettirir, oynayışınıza sürekli laf eder oyun sohbetini salmazlar sadece yazı yazar, genel olarak oyun sohbetini çok takmayın mute leyin geçin. YouTube'dan öğretici/yayıncı kanalları takip edip teknik bilgi öğrenin.
Oynaması zevkli ama saydığım kitledeki insanlar maalesef çok fazla.

Dediğim gibi oyun sohbetini kesinlikle kâle almayın. Oyun güzel kitle kötü :)

Peki LoL'ün kitlesi neden bu kadar kötü oyun bana da eğlenceli geliyor ama eğlenmek için girdiğim oyunda moral olarak 0 bir şekilde çıkmak istemiyorum diğer sunuculardada durum aynı mı? Kavga etsem bile yabancı insanla kavga etmek eğlendiriyor.

Peki LoL'ün kitlesi neden bu kadar kötü oyun bana da eğlenceli geliyor ama eğlenmek için girdiğim oyunda moral olarak 0 bir şekilde çıkmak istemiyorum diğer sunuculardada durum aynı mı? Kavga etsem bile yabancı insanla kavga etmek eğlendiriyor.
West de olabilir ama orda da türkler var
West in güzel yanı oyunu sohbette yazı yazmak için oynayanlar yok. West iyi bir alternatif olabilir.

Oyunun kitlesi oldukça kötü durumda ve LoL eskisi kadar zevk vermiyor. Oyunu oynayanların çoğu da zaten oyunu bırakmaya çalışıyor, oynamanızı tavsiye etmiyorum.

@limontayfa LoL'ü hayatının merkezine aldığından dolayı gerçek hayatta kız arkadaş bulamamana şaşırmamak gerekiyor.

Şu an oynadığım oyunlar Battlefield 2042, Battlefield 5 ve Forza Horizon 4 yani hiçbir MOBA oyunu oynamadım. Telefonda sadece Mobile Legends oynuyorum ve bilgisayarda da deneyimlemek istiyorum. Daha önce Mobile Legends dışında hiç bu tür oyunlar oynamadım şimdi başlasam ne olur? Ve LoL'ün kitlesi nasıldır?

1678645853409.png

Bence bu iyi bir cevap olacağını düşünüyorum hocam başlanmaz ama bende bir MOBA oyuna başlayacağım fakat son seçeneğim olacak LoL.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı