Antalya'da köpeklerden kaçarken kamyon çarpan küçük kız hayatını kaybetti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Halk kutuplaşıyor çünkü bazı insanlar hayvanlara gereğinden fazla değer veriyor sokakta köpek olmaması lazım devlet olaya el atmalı ki daha fazla kişi ölmesin
Tabiiki insan canından daha değerli değiller ancak zaten devlet işini doğru yapsaydı ne kontrolsüz çoğalırlardı ne de 9 yaşında çocuk tek başına sokakta yürümek durumunda kalırdı. İkisinin sebebi de eğitimsizlik. Çocuk neden sokakta tek başına o yaşta? 2. Olarak o itler neden kısırlaştırılıp barınağa konulmuyor.

@61340 9 yaşındaki bir insan sokağa çıkabilir ama bulunduğu yer yanlış bence.

@449549 yazamayacak tabii ki. Seninki de soru mu yahu? :D Normalde ben de hayvanların barınaklarda olmasını istemiyordum ancak son zamanlarda giden can sayısı oldukça fazla. Saldırgan hayvanlar barınaklarda olmalı o yüzden.

@449549 yazamayacak tabii ki. Seninki de soru mu yahu? :D Normalde ben de hayvanların barınaklarda olmasını istemiyordum ancak son zamanlarda giden can sayısı oldukça fazla. Saldırgan hayvanlar barınaklarda olmalı o yüzden.
Barınaklar güzel koşullar sağlasa aslında barınakta olmasını daha çok isteriz niye sokakta dursun çöp karıştırsın demi ?

@61340 acaba son dediğinizin ne alakası var? Son zamanlarda hayvanların başıboş gezmesinin ne kadar can aldığından haberiniz var mı? A Haber yerine farklı kanalları da izleyin.
@Tahao sokakta canlar gidiyor yahu. Saldırgan hayvanlar barınakta olmalı, yapacak bir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı