Antalya'da köpeklerden kaçarken kamyon çarpan küçük kız hayatını kaybetti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@61340 o zaman size şunu da sorayım, ortada giden canlar ve daha öncesi de varken neden önlemler alınmasına karşısınız?

Senin bunları yeni görüyor olman son zamanlarda artış gösterdiği anlamına gelmiyor
Görünüşe göre 15 yaşında olan sensin ve hayat senin için sosyal medyadan ibaret. İnsanlar birer mesleğe sahip, sosyal hayata sahip. Yıllardır bu ülkede yaşayıp sokak ve caddelerde gezen bizleriz, başkası değil. "artış gösterdiği anlamına gelmiyor." Biz bunları internette görüyor, dışarıda yaşıyoruz. Çoğul konuşuyorum çünkü herkes yaşıyor bu durumu. Eskiden sokakta mülteci ve köpeklerden dolayı tedirgin yürüdüğümüzü hatırlamıyorum. Son zamanlarda köpek şiddeti arttı ve bir önlem alınması gerekiyor. Barınaklara gönderilmesi ve barınakları düzenli olarak denetimlemeleri gerekiyor ki köpeklere de işkence olmasın bu barınak olayı.

@61340 o zaman size şunu da sorayım, ortada giden canlar ve daha öncesi de varken neden önlemler alınmasına karşısınız?
Önlem alınmasına karşı olduğumu kim söyledi? Köpek taparlar gelecek diyen adama ne gibi arguman sunayım? Adam hater toplamaya gelmiş buraya sen de mantıksız cümlelerinle onları besliyorsun. Bak bakalım ben mantık dışı bir cümle yazdım mı sana? Beni konuya etiketliyorsun fakat fikirlerimiz uyuşmadığı için göz ardı listesi bilmemne diyorsun. :D

Burada suç hayvanlarda değil, saygı değmez düşünemez, kaos sever dostum. Zaten onların doğasında biz şehirleşiyoruz bilmem farkında mısınız? Bunları dışarıda olsa da, saldırganlığının azaltılması lazım, toplanması değil. Bunu da devlet yapacak. Barunaklar yapılacak, doğasında yaşayabileceği ortam sağlanacak. Hayvanda beyin yok düşünemez ama Allah sana beyin vermiş. Galeyana getirmeye çalışma, insanların düşüğncelerine de saygısızlık etmemelisin bence.

Kaos sever mi? Bilmem farkında mısınız ama burada kaos çıkaran sizsiniz kötü bir şey demedim sokaklardan hayvanlar toplatılmalı dedim ve haklıyım bunlar düşünemez o yüzden her an bir insana saldırabilirler kontrol altına alınıp toplatılmalılar sahipsiz hayvanın sokakta ne işi var?

AaAaa nerede yaşıyorlar ki? Yüksek binalar, 4 duvarı çevrili yapılar mı yapıyorlar?

Köpekler binlerce yıl önce kurtların evcilleşmesi sonucu oluşuyorlar. Sokak köpeğini doğaya salarsan tavşan gibi hayvanlar avlayacak ve bir süre sonra onu çok kolayca doğa hayvanları avlayacaktır.

@61340 fikirlerimiz uyuşmadığı için değil, doğrudan olayı yaşa bağlayıp hakaret ettiğiniz için göz ardı listesine ekledim. Ek olarak kimsenin triggerleme amacı falan da yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı