Görünüşe göre 15 yaşında olan sensin ve hayat senin için sosyal medyadan ibaret. İnsanlar birer mesleğe sahip, sosyal hayata sahip. Yıllardır bu ülkede yaşayıp sokak ve caddelerde gezen bizleriz, başkası değil. "artış gösterdiği anlamına gelmiyor." Biz bunları internette görüyor, dışarıda yaşıyoruz. Çoğul konuşuyorum çünkü herkes yaşıyor bu durumu. Eskiden sokakta mülteci ve köpeklerden dolayı tedirgin yürüdüğümüzü hatırlamıyorum. Son zamanlarda köpek şiddeti arttı ve bir önlem alınması gerekiyor. Barınaklara gönderilmesi ve barınakları düzenli olarak denetimlemeleri gerekiyor ki köpeklere de işkence olmasın bu barınak olayı.Senin bunları yeni görüyor olman son zamanlarda artış gösterdiği anlamına gelmiyor
Önlem alınmasına karşı olduğumu kim söyledi? Köpek taparlar gelecek diyen adama ne gibi arguman sunayım? Adam hater toplamaya gelmiş buraya sen de mantıksız cümlelerinle onları besliyorsun. Bak bakalım ben mantık dışı bir cümle yazdım mı sana? Beni konuya etiketliyorsun fakat fikirlerimiz uyuşmadığı için göz ardı listesi bilmemne diyorsun.@61340 o zaman size şunu da sorayım, ortada giden canlar ve daha öncesi de varken neden önlemler alınmasına karşısınız?
Burada suç hayvanlarda değil, saygı değmez düşünemez, kaos sever dostum. Zaten onların doğasında biz şehirleşiyoruz bilmem farkında mısınız? Bunları dışarıda olsa da, saldırganlığının azaltılması lazım, toplanması değil. Bunu da devlet yapacak. Barunaklar yapılacak, doğasında yaşayabileceği ortam sağlanacak. Hayvanda beyin yok düşünemez ama Allah sana beyin vermiş. Galeyana getirmeye çalışma, insanların düşüğncelerine de saygısızlık etmemelisin bence.
AaAaa nerede yaşıyorlar ki? Yüksek binalar, 4 duvarı çevrili yapılar mı yapıyorlar?
Bu şekilde mi toplanması gerektiğini belirttin ?Köpek tapar insanlar bunca ölüm haberinden sonra küçük sevimli dostlarının
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.