Antalya'da köpeklerden kaçarken kamyon çarpan küçük kız hayatını kaybetti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gündemi ve haberleri takip ediyorum, sen merak etme. Ek olarak önceden de bu tarz olaylar yaşandı, yaşanmadı mı sanki?

1648480133418.png

Köpek tapar insanlar bunca ölüm haberinden sonra küçük sevimli dostlarının sokaklarda olmaması gerektiğini bir gram da olsa anlar belki
Burada suç hayvanlarda değil, saygı değmez düşünemez, kaos sever dostum. Zaten onların doğasında biz şehirleşiyoruz bilmem farkında mısınız ? Bunları dışarıda olsa da, saldırganlığının azaltılması lazım, toplanması değil. Bunu da devlet yapacak. Barunaklar yapılacak, doğasında yaşayabileceği ortam sağlanacak. Hayvanda beyin yok düşünemez ama Allah sana beyin vermiş. Galeyana getirmeye çalışma, insanların düşüğncelerine de saygısızlık etmemelisin bence.

Yazdığımı idrak edememişsin, ben adama düşmansın demedim. Bu tarz olayları arkasına alıp hayvanları asıp kesenleri tesbit etmek kolaylaşıyor.
"Bu tür olaylar sayesinde hayvan düşmanlarını fişlemiş oluyoruz." Tespit etmek ne? Bir can kaybediliyor, bundan sonra ne tespiti. Tespit değil önlem alınması gerek. Cezaların sertleşmesi gerek.
Yazdığımı idrak edememişsin, ben adama düşmansın demedim. Bu tarz olayları arkasına alıp hayvanları asıp kesenleri tesbit etmek kolaylaşıyor.
Yanlış anlaşıldığını düşünüyorsan ilk mesajında doğru düzgün belirt fikirlerini, taksit taksit açılma.

@449549 ama olsun canlar gitsin yav. Biz hayvan düşmanlarını tespit ediyoruz, hayvan düşmanlarını tespit etmek daha önemli giden canlardan :D

Ben gündemi ve haberleri takip ediyorum, sen merak etme. Ek olarak önceden de bu tarz olaylar yaşandı, yaşanmadı mı sanki?

Eki Görüntüle 1344631

Arkadaş belli ki ilgi istiyor. Ona cevap verip kendini önemsetmeyin, görmezden gelin ki bu tarz çocukca davranışlarına devam etmesin. Bu tarz konularda "Allah rahmet eylesin" deyip geçmek varken polemiğe girecek kadar utanmaz birine ne deseniz boş.

@61340 15 yaşında değilim öncelikle onu belirteyim. İkincisi ortada giden bir can var ve siz olayları farklı bir yere çekiyorsunuz. O zaman daha açıklayıcı bir şekilde ifade edin kendinizi.
@joshamwerk haklısınız hocam. Yapacak bir şey yok, göz ardı listesine atıp geçtim.

Bu arka
Burada suç hayvanlarda değil, saygı değmez düşünemez, kaos sever dostum. Zaten onların doğasında biz şehirleşiyoruz bilmem farkında mısınız ? Bunları dışarıda olsa da, saldırganlığının azaltılması lazım, toplanması değil. Bunu da devlet yapacak. Barunaklar yapılacak, doğasında yaşayabileceği ortam sağlanacak. Hayvanda beyin yok düşünemez ama Allah sana beyin vermiş. Galeyana getirmeye çalışma, insanların düşüğncelerine de saygısızlık etmemelisin bence.
Arkadaş kötü bir şey yazmamış. Sahipsiz hayvanların barınaklarda olması gerektiğini ima etmiş.

@61340 15 yaşında değilim öncelikle onu belirteyim. İkincisi ortada giden bir can var ve siz olayları farklı bir yere çekiyorsunuz. O zaman daha açıklayıcı bir şekilde ifade edin kendinizi.
Güzel kardeşim sana ben ve bundan önce bir forumdaş da söyledi bunların gündemde olması arttığı anlamına gelmiyor anadoluda ve köylerde bu tarz olaylar hep yaşanıyor.

Diğer arkadaşa gelecek olursak gereksiz duygusallık yapıyorsunuz kız kardeşimi trafik kazasında kaybetmiş birisi olarak benden daha iyi anlayamazsınız bu olayı.
Anlamanız gereken şey artık tek yöne değil objektif bakıp eleştirmeniz gereken yerin ben değil devlet olduğu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı