Burada suç hayvanlarda değil, saygı değmez düşünemez, kaos sever dostum. Zaten onların doğasında biz şehirleşiyoruz bilmem farkında mısınız ? Bunları dışarıda olsa da, saldırganlığının azaltılması lazım, toplanması değil. Bunu da devlet yapacak. Barunaklar yapılacak, doğasında yaşayabileceği ortam sağlanacak. Hayvanda beyin yok düşünemez ama Allah sana beyin vermiş. Galeyana getirmeye çalışma, insanların düşüğncelerine de saygısızlık etmemelisin bence.Köpek tapar insanlar bunca ölüm haberinden sonra küçük sevimli dostlarının sokaklarda olmaması gerektiğini bir gram da olsa anlar belki
"Bu tür olaylar sayesinde hayvan düşmanlarını fişlemiş oluyoruz." Tespit etmek ne? Bir can kaybediliyor, bundan sonra ne tespiti. Tespit değil önlem alınması gerek. Cezaların sertleşmesi gerek.Yazdığımı idrak edememişsin, ben adama düşmansın demedim. Bu tarz olayları arkasına alıp hayvanları asıp kesenleri tesbit etmek kolaylaşıyor.
Yanlış anlaşıldığını düşünüyorsan ilk mesajında doğru düzgün belirt fikirlerini, taksit taksit açılma.Yazdığımı idrak edememişsin, ben adama düşmansın demedim. Bu tarz olayları arkasına alıp hayvanları asıp kesenleri tesbit etmek kolaylaşıyor.
Zaten onların doğasında biz şehirleşiyoruz bilmem farkında mısınız?
Ben gündemi ve haberleri takip ediyorum, sen merak etme. Ek olarak önceden de bu tarz olaylar yaşandı, yaşanmadı mı sanki?
Eki Görüntüle 1344631
Arkadaş kötü bir şey yazmamış. Sahipsiz hayvanların barınaklarda olması gerektiğini ima etmiş.Burada suç hayvanlarda değil, saygı değmez düşünemez, kaos sever dostum. Zaten onların doğasında biz şehirleşiyoruz bilmem farkında mısınız ? Bunları dışarıda olsa da, saldırganlığının azaltılması lazım, toplanması değil. Bunu da devlet yapacak. Barunaklar yapılacak, doğasında yaşayabileceği ortam sağlanacak. Hayvanda beyin yok düşünemez ama Allah sana beyin vermiş. Galeyana getirmeye çalışma, insanların düşüğncelerine de saygısızlık etmemelisin bence.
AaAaa nerede yaşıyorlar ki ? Yüksek binalar, 4 duvarı çevrili yapılar mı yapıyorlar ?Sokak köpekleri doğada yaşayamıyor biliyorsun değil mi?
Güzel kardeşim sana ben ve bundan önce bir forumdaş da söyledi bunların gündemde olması arttığı anlamına gelmiyor anadoluda ve köylerde bu tarz olaylar hep yaşanıyor.@61340 15 yaşında değilim öncelikle onu belirteyim. İkincisi ortada giden bir can var ve siz olayları farklı bir yere çekiyorsunuz. O zaman daha açıklayıcı bir şekilde ifade edin kendinizi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.