Aranızdan "Intel pişmanlıktır." diyen biri çıkar mı?

  • Konuyu başlatan Silinen üye 94679
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 92
  • Görüntüleme 7B
Şu aşağıdaki kartı hatırlayanlar bilir... uçan tekme attım bu karta o kadar söyleyeyim size🤣 Bunun yüzünden hala Sapphire markasına uyuz olurum.

Eki Görüntüle 502666
ATI Sapphire HD 4830 vardı bende. Sürücüsü yüklenmez, aniden oyundan atar, 1080p video açamaz... :D

sapphire-hd-4830-512-mb.jpg
 
Ben dedim yine olsa yine derim i5 7500 işlemci ile ASUS ROG 1060 6 GB kullanıyordum. Aslında havada karada beslemesi gereken bir ekran kartı ama bir ses kartı taktım hop direkt %100 kullanım oyun haricinde hiçbir şey çalışamayacak arkada öyle oynayacan oyunu. Resmen saçmalık AMD gelmeseydi hala 4 çekirdek devrindeydik.
 
Son düzenleme:
Intel şu anda pişmanlıktır. Oyunlarda verdiği FPS'yi geçin. Kullanım yüzünden arka planda şarkı açınca bile bilgisayar sapıtıyordu. AMD sisteme geçtim, ne yaparsam yapayım işlemciyi %50 kullanıma dahi getiremiyorum. AMD pişmanlıktır diyen kişiler yenilgiyi yediremiyor. 4. nesil Ryzen'ler ile Intel tozu yutacak. Demedi demeyin, 4. nesil mobil işlemcileri dahi Intel'in şu anda en güçlü işlemcilerine dahi kafa tutuyor.
Bunu herkes dile getirmiyor çünkü farkına değiller. Katılıyorum. Tamam yüksek FPS değerini veriyor İntel ama kullanımlara dikkat edin hep yüzdelik olarak bir miktar fazla. Yani aslında orantısal olarak kafa kafaya kalıyorlar aşağı yukarı. Fiyat ülkemizde de en önemli etken olduğu için AMD daha çok ağır basıyor. İntelci biri olarak AMD'yi şu an bayağı cazip buluyorum. Belki çok üst segmentlerini üst seviye oyuncu bilgisayarında kullanabilirim şahsen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ki fiyatların böyle olduğu bir yerde AMD daha mantıklı seçim oluyor işlemci konusunda.

Ekran kartı ayrı bir dünya.
Şimdiki durumda evet AMD tabanlı sistemler daha mantıklı duruyor. Ama halen Intel kötü durumda değil sanıldığı kadar. Rekabeti biraz arttırması gerek sadece.
 
Şu anda AMD 3700X - ROG X570-E ile kullanıyorum ve çok memnunum. Neye göre, kime göre pişmanlıktır? Bir arkadaş aşağıda ki konuyu açmış ve pişmanlıktır demiş ve konu ile ilgili cevap yazdım, insanlar kendi talihsizliklerini AMD'ye yansıtıyor.
 
Benim Intel'de beğenmediğim tek kısım %10 daha performanslı 3 model çıkarması onun haricinde bugün bir bilgisayar dizecek olsam markaya değil cebime bakarım. İkisi de pişmanlık değil.
 

Geri
Yukarı