Aşı olmak neden zorunlu tutuluyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden olmak istemiyorsun?

Evden dışarı çıkmıyorum. Topluma girmiyorum. Okulda arkadaş ortamlarına takılan birisi de değilim. Yani aşı olma ihtiyacı duymuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Çok doğru bir karar. Hatta aşı olmayana idam gelse ona da evet derim.

Siz aşı olacak mısınız?
2 doz oldum bile. 10'a kadar giderim var.

Aşı olan kişilerin hastalığa yakalanma ve yakalanıca da atlatma konusunda avantajlı oldukları bariz. Sen avantajlı konumda değilken karşındakini de riskli duruma sokmuş oluyorsun. Adamlar riske girmek istemiyor. Bu kadar basit.

Bence uçaklara çeşitli maddelerin alınmaması ile eşdeğer. Her büyük pil (örneğin dron pili) patlayacak mı, hayır. Ama patlama ihtimali telefonlardakilere göre daha fazla mı, evet.

Herif falan derken? düzgün konuşun bence. neden bu aşıyı çok seven kişilerin ağzı bozuk :D?
Aşıyı sevmiyoruz güzel kardeşim, en kısa sürede normalleşmek istiyoruz? Sen ve senin gibiler neden aşıyı sevmiyorlar? Üfürükçülerle falan mı hallediyorsunuz bu işleri de aşı olmuyorsunuz?

Evden dışarı çıkmıyorum. Topluma girmiyorum. Okulda arkadaş ortamlarına takılan biriside değilim. Yani aşı olma ihtiyacı duymuyorum.
O zaman seni alakadar eden şey ne? Gitme bankaya. Gitme okula. Evden çıkma. Mezarını da eve yaptır.

Aşı olmayanların okul veya banka gibi yerlere girmesi yasak olacakmış. Neden böyle bir sistem var? Ben şimdi okullar açılınca, okula aşı olmazsam giremeyecek miyim? Aşı karşıtı değilim. Sadece olmak istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Siz aşı olacak mısınız?
Can güvenliği için, başka neden zorunlu olsun?

Aşıyı sevmiyoruz güzel kardeşim en kısa sürede normalleşmek istiyoruz? Sen ve senin gibiler neden aşıyı sevmiyorlar? Üfürükçülerle falan mı hallediyorsunuz bu işleri de aşı olmuyorsunuz?

Peki aşı olurken neden devlet sorumluluk kabul etmiyor :D

Staj yaptığım firmada çalışanlar dahil ben de 2. doz aşımı oldum.
Kronik rahatsızlığı veya sağlık sorunu olmayan kişilerin vurdurmasi taraftarıyım.

Aşı olmayanlar sadece kendi sağlığını değil toplum sağlığınıda tehdit ediyor, sadece kendi sağlığı bozulsa neyse. Benim veya sevdiklerimin sağlığını bozmaya ne hakkı var? Aşı zorunlu tutulmalı, aşı kartı olmayanlar kısıtlanmalı ki dünya da bu tarz politikalar izliyor. Darısı bizim ülkeye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı