@BilgisayarKurdu Fenerbahçe hissesine yatırım yapın, seneye gelecek bir şampiyonluk paranızı en azından ikiye katlar.
Fenerbahçe'ye kaldıysak@BilgisayarKurdu Fenerbahçe hissesine yatırım yapın, seneye gelecek bir şampiyonluk paranızı en azından ikiye katlar.
Doğru söylüyorsun, altın anlamında aşırı bir fark olmasa da döviz anlamında makas aralığı inanılmaz iyiymiş Kuveyt Bankasının. Yarın oradan hesap açtırmak lazımHocam Ziraat Bankası'ndan daha iyi bankalar var. Mesela Kuveyt Türk ya da Vakıf Katılım'da hesap açabilirsiniz. Orada makaslar çok daha az çünkü. Bankalar 10-20 kuruş fark koyarken bunlar 2-3 kuruş fark koyuyorlar. Ha derseniz ki ben uğraşamam o kadar yol gitmeye o zaman da Kuveyt Türk'ün dijital bankacılık ürünü olan Senin Bankan'da hesap açabilirsiniz.
Hocam üstüne üstlük EFT ve Havale de ücretsiz. Bu yüzden oradan açtırmak çok daha mantıklı.Doğru söylüyorsun, altın anlamında aşırı bir fark olmasa da döviz anlamında makas aralığı inanılmaz iyiymiş Kuveyt Bankasının. Yarın oradan hesap açtırmak lazım![]()
Hocam bu kriptolar o zaman tavan dönemdelerdi. Birkaç ay önce ise Bitcoin 3000 dolara kadar geriledi. Şimdi ise 8000 dolarlarda. Hala 2 katı kar var yani. Tabi bu saydığım sadece Bitcoin için geçerli değil. Mesela Binance Coin ve Holo sene başından beri ( bakın dikkatinizi çekerim 6 ay yani orta vade ) yüzde 300 küsür civarı değer kazandılar. Bitcoin'den çok yani. Ve bu Holo şu anda 1.5 kuruş. Evet 2 kuruş bile değil. Hele bir de bunun piyasa tavan yapınca ( boğa dönemi ) 1 TL olduğunu düşünsenize. Tabi siz yine de benim dediğimi dinleyerek girmeyin piyasaya. Çünkü batarsanız vebali benden olur, bu da isteyeceğim bir şey değil tahmin edeceğiniz üzere. Ama araştırmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.Az once Kuveyt hesabi actirdim, kesin olarak burada islem yapacagim birikimle alakali.
Kripto olayina pek girmek istemiyorum cunku kaymagi 2016 senesinde alim yapanlar yedi
Elimdeki degerini korusa bu bile kafidir.
Selamlar. Ben şuan dolar biriktiriyorum Enpara üzerinden. 3500 dolar. Sizce Kuveyt Türk'e geçmek daha mı mantıklıdır? SeninBankan diye uygulaması vardı sanırsam?Kuveyt ve Ziraat yatırım için en iyi bankalardır kanımca.
Hem dolar hem altın hesabım var. Altın hesabında yatırdığın para kadar gram altın birikiyor. İlerde mevcut kurdan çektiğinde inanılmaz kar yapıyorsun.
Dolar hesabımı da mobil bankacılık ile aktif bir şekilde kullanıyorum. Mesela mobil uygulamadan çekme - yatırma işlemi yapınca bankaya gidip yapmaya göre daha az kesinti yapıyor. Yükseldiğinde çekip, düştüğünde yatırıyorsun. 2500 dolar ile başlamıştım. 6000 doları geçik şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.