- Makaleler
- 1
Sherlock Holmes senin neyin oluyor?
Ne alaka?
Sherlock Holmes senin neyin oluyor?
Ben çıkalı 1 yıl kadar olacak, hiçbir şey de kaybetmedim.Hocam biliyorum ama hani belki ileride belki işe yarar diye ya bende çok hayal kuruyorum galiba.
Ben de daha 17 yaşındayım ( 18 olmak üzereyim yeppi ) ve son sınıfım. Benim çevremde de böyle bir sürü insan var. Takmamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Böyle insanlara çok takılma, zira onların birçoğunu ileride vasıfsız bomboş birer et parçası olarak görmen bayağı olası.
Her şeyi erkek cinsine göre yorumlamasanız? Adım gibi eminim kötü konuşan şahısların azımsanmayacak bir kısmı kızdır.Bunlar karı kız peşinde koşup, itlik serselik yapan, sigara içmeyi marifet sanan, küfür edince kendini havalı sanan aptal topluluğu.
Normalde gelememeleri gerek. Ancak torpil ve para işin içine girince bazı şeylere engel olunamıyor maalesef. Ha kendilerini düzeltip düzgün bir şekilde istedikleri konuma geliyorlarsa veya geldilerse başka. O insanlara tabiki lafım olamaz bile.Anlıyorum ama dediğim gibi bu insanlar bu zihniyette herhangi bir işte yönetici gibi pozisyonlara gelir diye çok korkuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.