Bu ülkede çıldırmamak elde değil

Neden bana denk gelmiyor böyleleri hepsini birbirine katıp hava atmanın aslında marifet olmadığına yanlış ve aptalca bir hareket olduğunu öğreteyim.

Sana tavsiyem dayak ve kavga olaylarına girişme suçlu sen çıkarsın çık gruptan ve engelle daha sakin ve olgun tipli kişilerle arkadaş ol.
 
Ben de daha 17 yaşındayım ( 18 olmak üzereyim yeppi ) ve son sınıfım. Benim çevremde de böyle bir sürü insan var. Takmamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Böyle insanlara çok takılma, zira onların birçoğunu ileride vasıfsız bomboş birer et parçası olarak görmen bayağı olası.

Anlıyorum ama dediğim gibi bu insanlar bu zihniyette herhangi bir işte yönetici gibi pozisyonlara gelir diye çok korkuyorum.
 
Bunlar karı kız peşinde koşup, itlik serselik yapan, sigara içmeyi marifet sanan, küfür edince kendini havalı sanan aptal topluluğu.
Her şeyi erkek cinsine göre yorumlamasanız? Adım gibi eminim kötü konuşan şahısların azımsanmayacak bir kısmı kızdır.
 
Anlıyorum ama dediğim gibi bu insanlar bu zihniyette herhangi bir işte yönetici gibi pozisyonlara gelir diye çok korkuyorum.
Normalde gelememeleri gerek. Ancak torpil ve para işin içine girince bazı şeylere engel olunamıyor maalesef. Ha kendilerini düzeltip düzgün bir şekilde istedikleri konuma geliyorlarsa veya geldilerse başka. O insanlara tabiki lafım olamaz bile.
 
qwe.PNG
 
Açıkçası hayatımda her zaman bunlarla aynı ortama düşmemek için çabaladım. 7. ve 8. sınıfta sistem değiştiği için farklı bir okula gitmiştim ve bu okul tam merkezdeydi. İlçedeki bütün pislikleri alabilecek kapasitedeydi. Sınıfta yere tüküren mi dersin mafya gibi dolaşıp sınfta çocuk döven mi dersin her türlüsü vardı. Kızların yanında bağıra bağıra cinsel küfürleri edenleri unutmamak lazım.

Ben de o zaman bir karar verdim ve derslerime önem verip civardaki iyi liselerden biri olan ilçemdeki fen lisesini kazandım. Çok daha huzurlu bir ortamdı açıkçası.

Başarı düzeyiniz arttıkça bu insanlar elenerek zaten hayatınızdan defolup gidiyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı